Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TM 122
Slika 5, dobra milicajka
Moraju vozaci paziti kad lijepi dani dodu na motocikle a i vozaci motora moraju paziti,razumijem guzve su ali sekunda je to.Ja maloprije od aerodroma do Ciglane isao sat vremena,ja ne znam sta je ovo,gdje god se krene guzva,sudari,sve ulice zakrcene,mora se nesto u Sarajevu rjesavati vezano za saobracaj.
ja s biciklom., dobrinja čaršija 30 min..
A što su se hanume zavozale po gradu i skoro svaka nešto bleji u mobitel, prava nekultura i papanluk, ono ona znaš...
Katica ostavka ‼️
Ono je skuter nije motocikl.Bajkerima se dize kosa na glOvi.
ova policajka je super super slatka i fina...eto., samo da je pohvalim i poželim sretan rad uz što manje nerviranja sa našim lijepim, pametnim i obazrivim svijetom.
Žene i vožnja u Sarajevu 😂
Po zvanicinim podatcima od 100% udesa u sarajevu svaka 2 % kriva zena. Zato poklopi se
Žurio u Argeliiiini