Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo mogu reci da ste ekstremno tupavi svi vi koji komentarisete svakakve nebuloze.....
Ćekaj, kakav je to musliman koji polaže zakletvu u katedrali?? ja sam odma znao da je ovo podvala kraljice i podmuklih engleza
@AdminKlixa4Debil NEMERE PRAVI MUSLIMAN NIEDAN SVEĆAN ČIN POLAGAT U NEVJERNIĆKOJ GRADŽEVINI
Ako ima muslimansko ime ne znaci da je religiozan tupane.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Čudo se i na ovaj clanak ne javlja ono spadalo " bilbordbosnjak"
MENI JE VIJERNIKA ZAO JARANE MOJ TO JE TEZAK UDARAC NA INTELEKT
Ma bravo. Svaka čast za Londončane. To se zove imati otvoren um u vremenu kada cijeli svijet pokušava da ti zatvoti um za bilo šta što ima i najmanju naznaku da je muslimansko.
Preporučljivo je prije komentarisanja pročitati članak. Ako kojim slučajem opet sumnjaš u to da je musliman, mislim da si koliko toliko informatički obrazovan da proguglaš informacije o dotičnom gospodinu, između ostalih i njegovu vjeroispovijest. ;)
E To je sloboda izbora, demokracija! Gradani glasali i izabrali. Svaka cast
E jasta su ... glasalo milijun ljudi od 8,5 koliko živi u Londonu, pravi reprezentativni uzorak ,... Aha
Pa sta? Glasali kao i na svim izborima, slobodna volja, hoces neces.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)