Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je Ruski plin, malo je kockast ko i Lada al more avion na njega
Kad je Milanovic govorio da ce sankcije vise stete nanijeti onima koji ih donose. Svi su mu govorili da je rusofil, covijek samo realan.
Ne može se bez Rusije i Turske.
Bâbo mi čaopri da je vako bilo i u naske kad je bio rat. Nismo imali ni plina ni gasa.
bosna srbija turkija rusija juzni tok
Severina: Gas-gas !!!
Cekamo psihopatu Becarevica da nas uvjeri da je ovo lose za BiH.
Hebat ga kad je skup
Thanatos5,vodi Putka sebi kući,pa se hebite dok ne crknite obojica.
Kad će te prestati koristiti u objava ma ove fraze koje ništa ne znače a pokušavaju nametnuti mišljenje veličine, Značajno povećan protok, Adekvatna politička reakcija, značajno ovo, adekvatno ono a sve beznačajno i neadekvatno
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/poljska-zaostrila-sukob-s-eu-okrenut-cemo-sve-topove-prema-vama-i-smijeniti-ursulu-von-der-leyen-15233255
Dans prolazim kroz Banovice a ispred rudnika na stotine kamiona iz Srbije cekaju na ugalj! O tome nigdje nista ne pise, lafo rudnici propadaju, strajkovi neki a milioni tona idu svaki dan po Europi! Koje igre i igrice!
Hahahahah, osta EU suhe kite, nema trubine nema ni Njemacke vise!
Ko j... EU samo nas k.... gledat samo sebe i to je to samo naprijed.
Sad plinske turbine odjednom rade🤣
Boli me briga za Ukrajinu To je njihov problem Vise mi je zao palestine, sirije i ostale nejaci na bliskom istoku