Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ih yebe kad su tuke zatucane, a znaju pametovati o svemu....ja svojim ocima gledao kako se sprema jednom momak da udari djevojku, prisao, on se povukao a ona me uvjerava da nije tako, da samo pricaju...ma mrs tuko...
ovo ti je: otmi me, voli me, udri me, mazi me...hebi me
ljubav
Ne zelis kraj, mada je tu medj­u nama stvara se jaz i blijedi sjaj Ne zelis kraj, tesko je znam ali idi ne daj se, ne daj ostacu sam Bili smo luckast par mada vec prosla stvar sada jos molim te odbacimo gluposti sve DIVLJE JAGODE
Sljedeći put kad se ova AF. pojavi na vratima policijske stanice u namjeri da prijavi da ju je demolirao Aldin Š., kuravu treba s noge na nogu najurit niz stepenice jer očigledno ona to shvata kao ljubav.... U suprotnom , kad je već ona budala, trebao bi netko od njoj bliskih da joj ukaže na pogreške i odvede ju psihijatru ... ! !!
Treba nju hebat
nista gore od glupe zene i agresivnog kretena od muskarca
maaa namarat oboje dobro palijom i nece vise....
Ma kurava ko kurava..cem tolika ftka
jahahahah kakva glupaca, ovakvoj treba baja da je udara svakodnevno i da mu donosi pivo, a kad bude ne poslusna da dobije po guzici. Kuj-ica klasicna.
Vake vole belaja
Oni se tako volu a mahala odmah na vela havle hahaha
pasja posla
Ah ta ljubav, so sweety, prvo marisana pa😆😆😆😆😆😆
Ljubav se ponovo rodila nakon par upućenih plesčetina.