Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FORZA MUFTIJA
svaka ti cast... ipak treba imati srce i ovo izjaviti, ma kakva god namjera bila..
Muftija do Tokija Jedan Jedini bez dlake na jeziku ,cijelu smrdiju od njega glava boli, Uzor svim nasim imamima da bude ,samo naprijed odusevljen sam Muftijom Zukorlicem i njegovoj hrabrosti i odvaznosti. (:
Нека прво дође у Јасеновац...Да се не заборави!!
Balincad iz Bosne imaju i tekako zajednickog sa H.rvatima i S.rbima.Od njih su nastali dok nisu postali s.mece od naroda za vrecu brasna.Blizi se dernek u Potocarima uz prasetinu i pivo.Ostalo je jos malo vremena da se isti iskopaju,premjeste na druga mjesta i opet zakopaju pa iskopaju.Tako da svake godine jedne te iste ubradjenje s.rdljive balinkure oplakuju novo iskopane po deseti put
Predizborni skup u N. Pazaru aktivisti- Muftija, SULTANE narod se smije, aplaudira a u Muftije srce ko \"ruza\", rascvjetalo se aktivisti- Al.lahu egbhar narod se u strahu osvrce, pogledavaju na sebe a Muftija, sad vec od radosti ni stojat nemoze, naslonio se na govornicu DOISTA MI NIJE JASNO ZASTO SRPSKE VLASTI TOLERIRAJU OVOG ISLAMSKOG EGOISTU I LUDJAKA Nakraju ce i pronaci dovoljan broj ludjaka da izazove krvoprolice
Pa to je statistika - sela ni prije nisu bila mješana, ne samo pravoslavna nego i katolička i muslimanska. Pravoslavnih sela je bilo daleko više nego što je bio postotak srpskog stanovništva, znači u gradovima ih nije bilo puno. Za Muslimane vrijedi upravo obrnuto.
Muftija LOPOV i MAFIJAS, uzmi fino svoj BMW i zajedno sa svojim sunarodnjakom Nikolicem dodji u Potocare da se izvinete za sve zlocine koje ste vi kao srpski narod ucinili. A onda prodaj staj svoj BMW i pokloni nekoj porodici u Srebrenici novac da bi ljudi zivjeli normalnije.
i prije agresije je većina muslimana u BiH živjela po selima odvojeno i od grada i od drugih naroda. Tokom agresije su neke kasabe očistili od srba i hrvata i to definitivno. Aferim!
i prije agresije je većina pravoslavaca u BiH živjela po selima odvojeno i od grada i od drugih naroda. Tokom agresije su neke kasabe očistili od nesrba i alijinih srba ali i to samo privremeno.
100% SI U PRAVU MUFTIJA. SAMO DALI I ON TO OSJECA ILI KAO ZLIKOVAC MLADIC JOS PRIJETI
za @realista, najvece istorijsko dostignuce koje su Srbi zapadno od Drine uradili u proslom sukobu nacija je-Sto su se razdvojili od svojih neprijatelja za sva vremena,bilo odlaskom u bijeli svijet ili ostankom na svojim ognjistima odvojenim od neprijateljski ognjista.Sve drugo je manje vazno,mada je u mnogim slucajevima bilo i bolnih trenutaka,ali to buduce generacije Srba zapadno od Drine nece mnogo tangirati niti ce zaliti sto su im ocevi napustali svoja ognjista sprzena dusmanskom vatrom.
Prva pametna od njega.
A misliš da je štab kad je gurnuo u vatru srbe zapadno od drine mislio da će u Hrvatskoj nestati, da će BiH biti članicia UN sa bosanskim jezikom, bošnjačkom nacijom i historijom koju ne pišu Srbi i da će trebati pratnju i vize za Kosovo*?
za @realista, Sve se moze kad se hoce.Samo treba htjeti.Niko nije mogao ni zamisliti prije 20 god. da ce BiH popucati po nacio-religijskim savovima i da ce se narod razluciti po tom pitanju i zivjeti u razlicitim entitetima. Ali ,eto nasao se neki tamo koji je htio i svoje htijenje ostvario.
srbe na vrbe do tokija
Možeš ali u stvari ne možeš. Kao što možeš se odcijepiti od BiH ali u stvari ne možeš. Možeš reći uskoro nezavisnost to stvarno možeš.