Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jah......sta li ce biti kad ispusi foru na izborima?
Ponovo ce se prijaviti na konkurs za muftiju :)
Lazes Zuki, ni dosada ti politika nije bila razdvojena od vjerske uloge, nego, kako je uvazeni mentor Efendija Ceric.
govnar koji leti za parama on i vjera kao nebo i zemlja
Malamu plata kao muftiji pa sada malo u politiku da se vise nakrade.
Ma boli ga dupence, ionako je kod muslimana tanka linija izmedju vjerske i sekularne vlasti, a najveca uzivancija je kad nema ni te tanke linije. Nas muftijica sanja o drzavi gdje bi mogao da obavlja i jednu i drugu funkciju, bez izbora i drugih formalnosti. Da iskoristi priliku dok je islam jos u 1400 i nekoj i kaska 4-5 vijekova za ostatkom svijeta.
Cim vozi bmw x5 nema sta o njemu da pricam
Draga vlast pa ma kolka bila , makar portir
Osim ahmedije na glavi ovaj nema veze sa vjerom. Umjesto da bude skroman i primjer ostalim ljudima on totalna suprotnost. Dovoljno je vidjeti kakva mu je pratnja kad putuje i šta sve posjeduje. Obični krimos koji će se sad okušati u politici da bi zgrnuo što više novca.
Muftiju za ministra policije srbistana..
Koji je ovo kriminalac