Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cigan ubio PEVALJKU,i ???
zasto je ova prica toliko dugo u medijima?....e pa zato sto se radi o okultizmu,sektastvu ,vracanju i prostituciji pomjesano sve sa soubiznisom.....to je ta nesrbska strana beograda...pogledajte medije iz srbije....u svakom mediju kom potenciraju ovu pricu moze se prepoznati soros....lako je vidjeti da to nisu srbski mediji....
@MusaTheHighwayman ...koga boli kyrac za tim sektasicama???
stvarno nas ne interesuje are se dešava u Srbiji. ako me interesuje odemo na njihovu web stranicu..
Polubrat od Marije Serifovic i Ozila
Hahahahha
Ma 100% je on ubica kad se sagledaju sve peripetije i lazi kojim se sluzio
ovakve slike ni u hororima ne vidjas
Ja sam odmah i posumnjala na njeg, na faci mu vidiš psihozu... ljubomoran bio pa je ubio ha ya
kaok je proso poligraf ne kontam
@Trosadzja Poligraf ne mjeri jer ne moze laz, poligraf mjeri odredjene parametre poput broja otkucaja srca u minutu da bi odredio kada je covjek nervozan jer je vecina ljudi nervozna kada laze. Ukoliko je neko smiren dok laze na poligrafu ce se njegova laz ocitavati ka istina.
@thea Mozda strucnjaci i nijesu tako strucni a mozda je i ovaj covjek odlican lazov. Sve u svemu poligrafi nijesu nesto pretjerano pouzdani, u nekim drzavama rezultati poligrafa uopste ne mogu biti primljeni ka dokazni materijal prilokom sudjenja.