Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zena je iz Tuzle, pa zar nemas ama bas nikakvih simpatija prema zemlji koja te odgojila i odskolovala.
@bhfanaticos30 Rođena u Tuzli, a osnovnu, srednju i fakultet završila u BG-u. Odškolovala je i odgojila tadašnja Srbija !
Ovakvi su doseljavani u BIH. pola srba danas je doseljeno planski u zadnjih 100 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jest da je Izetbegović go*no ali vi komšije ste još veće i pravite nemir ovdje već više od 100 godina. BiH nikada nije napala Srbiju ili Hrvatsku
@ZutiGolub Srbija nikada nije napadala BiH ! Hrvati su ‘41. okupirali BiH, a i u zadnjem ratu su učestvovale regularne vojne snage HV u Posavini i Zapadnoj Bosni. Ne pravi ovdje niko nemir, nego vi hoćete više nego što vam pripada.
@GCMx64 Mi hoćemo samo BiH. Nećemo Srbiju, nećemo Hrvatsku, nećemo ni Sandžak. Samo BiH gdje i živimo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije garant, nego zaraćena strana, tj agresor. Kao takva je Srbija potpisala Dejtonski sporazum, zajedno sa Srbijom. Obavezala se da neće dalje napadat, pa nastavile nasrtati, jedna i druga. Sjedi tamo, u svojoj novoj domovini.
@Ravija zajedno sa Hrvatskom, za šta im je objema suđeno i presuđeno u Hagu. A ne, nije to radi kosmičke urote spram Srba...
a sta je slagala??
Srbi su imali srboslaviju od 24 miliona stanovnika kojom su vladali centralistićki iz Beograda a raspadaom srboslavije danas srbija koja se osamostalila ima 5.5 miliona stanovnoka prosjećne starosti od 44 godine a od toga 4 miliona stanovnika srbije imaju prosjećnu starost od 51 godinu.De facto preko 50 posto stanovnika srbije su nacionalne manjine.
U BiH srba ima manje od 20 posto od cjelokupne populacije BiH a drže 49 posto teritorije BiH koju su stvorili na genocidu i srbi treba da svate da je srpska republika privremena kategorija i ne može opstati i ona će biti ugašena.
Ma ona je trznula na Bakija
Nije dzaba plava jbg... A reci nam šta doDik unosi onda ? Mir možda.?
Ideju građanske države Bošnjaci su lijepo i detaljno opisali u deklaracijama ali im za tu građansku fale samo građani. Zaboravili su Bošnjaci da osim njih niko od dva naroda ne želi tu građansku. Stranka koja propagira građansku mora najmanje da održi miting u Banja Luci, Trebinju, Neumu, Livnu... da se obrati ljudima sa kojima hoće građansku. A ne da piše deklaracije iz Sarajeva a politički postoji samo na nekih 25% teritorije.
@shameonyoo Lepo si to rekao
Šta joj dođe Draža Mihajlović zvani čiča??😜
ma samo se ti nemoj brinuti, zoko... da ti koja trepuška ne otpadne... lijepa si, to je dovoljno.
Ugrozeni ste nema sta.. Onaj retard se kenja po dzamiji.. bolje da je tebi se posro na frizuru
Evo i ja sam se zabrinuo sve mi krokodilske suze niz leđa teku.
Kome i kada su srbi bili dobre komsije ? I ova politicarka iz najgenocidnijie, najkrvavije i najsjebanije nacije balkana ce nekome drzati lekcije ? Mrs u pm.
trebao joj je neko reći da Srbija nije garant nego jedan od tri potpisnika dejtonskog sporazuma.
Ima normalnih i dobrih srba ali nažalost većina su jadni bolesnici.
Nije joj se puno ni razumiti jer plavuse sporije i drugacije kontaju.