Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je poruka kabinetima članova Predsjedništva BiH, gosp. Komšića i Izetbegovića: 1. Šta će gosp. Breametz dva dana u Beogradu? 2. Zašti niko od tih zvaničnika ne boravi i dva dana u Sarajevu? Ili: imate vi i \"pametnija\" posla (imal mene tu) a spoljna politika!!!???
Kamo li srece,da je TO istina-NASRAMOTU i nazalost,PRVI (ZLOCINCI) koji su i doveli do raspada YU, i pocinili stvarne /ZLOCINE/jos uvijek su na SLOBODI !!!!
Prijatelju, nije to naš Srblje. Primetih da je ovo neki provokator. Ne piše Srblje ništa ako tu nema skutora i nešto 300DM, a i često spomene svoj kraljevski rod.
KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU TEBE I IMBECILA ,NIKAKVA JER TI SI ISKONPLEKSIRANI INBECIL, HOMOC, NERADNIK I BESPOSLICAR ,KOJI UMJESTO DA RADI NESTO KORISNO CITAV DAN SILUJES TASTATURU ! A STOSE TICE OVOG BRAMMERZA NAKA IDE MALO U G:U:Z:NO C:R:I:J:E:VO TAMO SU SVI RATNI ZLOCINCI I KRIMOSI POOTVARALI KAFICE !
@Srblje - evo čitam pa ne verujem očima svojim šta to moj pobratim napisa. A onda oštroumno primetim - pa niđe skutora ovde, hmmm, to mora da je neki provokator što hoće da zavadi oka dva u glavi. E, ne može lažni Srblje. Ti misliš mi glupi ha?
Yebo me otac nepismena!!!
Breametz ce se sastati sa glavnim cuvaro srpskih ratnih zlocinaca...Borisem Tadicem ...jadna pravdo, koliko lazi i licemjerstva od Hskog Tribunala i genocidne i krvolocne Srbije.!!!!!!