Ko pije Colu a ko pivo
1

Zločinac Šešelj stao u odbranu Vučića: Ja sam naručivao četničke pjesme, on nije nijednu

B. H.
Screenshot: Happy TV
Screenshot: Happy TV
Ratni zločinac, četnički vojvoda i predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj stao je u odbranu predsjednika Srbije Aleksanda Vučića s kojim se zabavljao na svadbi sina Aleksandra Šešelja dok su se pjevale četničke pjesme.
Šešelj je za Happy TV kazao da je na proslavi svog sina on naručivao četničke pjesme, a da "Vučić nije naručio nijednu".

"Mnogi su bili iznenađeni jer se pojavio predsjednik Vučić. On alkoholno piće nije okusio, nisam ni ja, iako mi se sin vjenčavao. Pio sam sve vrijeme Ruski kvas, a Vučić Coca-colu zero. Nudio sam mu Ruski kvas, on je odbio jer u njemu ima 100 kalorija, izbjegava kalorije, ne znam zbog čega, nije debeo. Pjevale su se razne pjesme, bilo je dobar bend i pjevačica i poznati pjevač", pojasnio je Šešelj.

Potom se osvrnuo i na četničke pjesme koje su obilježile svadbu.

"Poznati pjevač je pjevao i četničke pjesme, Vučić nije naručio nijednu pjesmu. Neko je snimio telefonom, pa su krenuli napadi. Bio je veliki broj fotografija sa svečanog ručka. Zvali su me iz jedne redakcije da kažu da se pojavio snimak gdje Vučić i ja slušamo četničke pjesme", kazao je ratni zločinac Šešelj.

Šešelj je potvrdio priču koju je sinoć također na Happy TV ispričao Vučić.

Podsjećamo, jučer se na društvenim mrežama pojavio snimak koji prikazuje Šešelja i Vučiča dok se vesele uz pjesmu koja veliča četničkog vojvodu Pavla Đurišića.