Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli koliko je ovaj kreten radikalan da su ga čak i iz fašističkog HDZ-a istjerali
Mustafa Busuladzic na aparatima
Ovo je zaista veliki gubitak za HDZ HR. Kako stvari stoje tamo: nekom smrkne, a nekom osvane.
Svi se pitaju čija je kapa na spornoj fotografiji sa splitske rive. Pravo je pitanje što je taj hasanbegovič tražio i slikao se u društvu dokazanih fašista kao što su pšeničnik, schwarz, bujanec itd.
Trenutno Naj uspjesnih i naj pametni cisti Evropski musliman.Svaka cast tebi Hasanbegovicu.
Fuj. Bljuje mi se na tebe i tvoje genocidne proljeve hasanbegovića, schwarca, bujanca, pšeničnika, karamarka i glasnovića. Sram vas bilo. I zaslužili ste kaotično stanje, točno onakvo kakvo ste dobili ti i tvoja klix ekipa. BiH je kako vidim skup prljavih genocidnih četnika, ustaša i vehabija. Vaša zaostale nacionalističke "republike" i kantoni, od mene neće dobiti više nikada ni lipe potpore.
'ebeš stranku bez Bošnjaka!
Postoji jedan termin koji crnci upotrebljavaju za osobe poput Zlatka a to je house ni**ger. A house slave, the one who is always after the master, the kind of slave that is the closest to the master. The most flexible type of slave. Nowadays, often used to designate blacks who serve a white like they slaves. House nigga is derived from slave times when the slave who worked inside the house and sucked up to the slave master was referred to as the "house nigga"
Ljubav ne poznaje granice...
Zlaja, evo ima mjesta i kod baketa i željka ako je frka :)
uvjek su bili najgori polutaneri, moraju se duplo dokazivati
Od politikanata niko normalan.
Nije HDZ dovoljno tvrd za gospodina predstavnika evropskih vrijednosti.
...vidi mu glave :)