Predsjednica albanskog parlamenta
0
Žena kandidat za predsjednika Albanije
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobraaaaaaa ocam....
ima da pripoji kosovo albaniji odmah salim se, dragi moji srbi, ne trzajte se odmah :D
ljudi moji ona nece biti predsjednik, vec predsjednica, ukoliko bude izabrana.
mislim da ti se mama kaje i dan danas sto te nije abortirala
Haj ti pasa moj dodji u Sarajevo, naravno ako smijes pa pogledaj jesul te ljepotice zamotane, jesu al 1% :) A kad sam ja sine srpkinje gu.z.i.o ti nisi bio ni u planu da se rodis ;)
Ovo stvarno treba J.E.B.A.T, ovaj IZABRAT...
@Albanka: a kako znas da nije muslimanka? Prezime joj zvuci dosta muslimansko (Topalli iliti kod nas Topalovic) a kod Albanaca se najnormalnije daje internacionalna imena djeci. Znam jednu Albanku koja se zove \"Elizabeta Islami\":)
Nisam muslmanka,al tim gore po vas,sorabi erojski!
ovo sto kaze ovaj moke: dragi moji srbi je naucio od mene ... plagijator, prije toga to niko nije rekao ovdje... genije sam..
a ova je zena prava dama, bila je u posejtu BiH predsjednica parlamenta.
Jest doooooobraaaaaa
Safet Susic - Pape, selektor BiH
kad vec napisete komentar onda ga i lajkajte, da ne ispadate potpuni papci
Kako mene loze uspjesne a dobre zene,to nije normalno...
Kjafirki se prohtjelo da upravlja muslimanskom zemljiom.
to mozes pricati zbog toga sto nikada nisi vidio lice ni jedne od onih umotanih sarmi, mozes misliti koje su to ljepotice kada se kriju iza \"zastora\"
Za koju god i sama srbija ce biti dio Albanije,znate koliko zena albanke udaju se za srbe??? ...a znate li zasto???? jer su srpkinje bas lijepe pa popunjavaju trotoare evrope a za srbe nije ostala nijedna postena za kucu:PPP