Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad dodju u Bosnu posvađat ce se Bosanac i Hrvat čija je međa
jesu li sad bliže europskim vrijednostima?
Nije ni čudno što se Bošnje i Srbijanci ljude. Pokušavaju iz ograditi od mora :(
Sta je to toliko zanimljivo da se nasladuje tudoj nevolji, a kad se tim istima vrati ko bumerang, onda se pitaju sta su pogrijesili smradovi
Imamo Jajce,još Sisak da dodje i tamam
Evo vam jedan od Ubavkinih sinova. https://www.facebook.com/relja.vukovic.12
Ko je pustio ovaj redesign u produkciju, vrati ovo ux dizajneru nazad. Napises komentar, ogroman button ispod "prikazi sve komentare", kliknes tu, dobijes sve komentare i box za svoj komentar al prazan. Odes nazad, komentar i dalje u boxu. Pa pokazi komentar koji pisem i u tom boxu onda. Kako je ovo smece proslo qa?
Kao i vezi RS-a, ne ocekujemo ODMAH pomak u cilju sveobuhvatnih protesta.ZNAMO da su mnogi ucjenjeni, strah ih je i NEMA sanse da kazu sta misle.ZNAMO :( nazalost, ali ZATO primjer ide prema Poljinama...pa Mostar..pa Banja luka! Sretno nam svima! Svako dobro dobri ljudi! Tuzla vas voli!
Nemojmo se sekirati kako ce biti, nego se ukljucimo u ovo da bude bolje.Svi za jednog jedan za sve ! PRICAMO O PROMJENAMA??? PROMJENE??? EVO ROLE UKLJUCI SE !!! ILI ZAUVIJEK SUTI!
@MaliKorak Tako je.! Dodao bih jos i veoma bitnu cinjenicu!! NE HVATAJMO SE ZA GRANCICE! Svi su dobrodosli i svi TREBAJU izaci na pohod prema Poljinama! PROTESTI nisu i NECE biti obojeni.A krecu iz Tuzle za svaki slucaj, da se ne opogani kredibilitet!
@Istokbosna .JEDAN FRONT JEDNA LJUBAV JEDNA KOLONA! Nece niko od nas ici 'tvojim' ili slicnim putevima, jer takav ne postoji.'Srecko-Poljine 2021'