Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve neki financijski stručnjaci a većina nema kinte u dzepu.
Iz Bosnjacke kvote, treba dati sve pozicije Hrvatima jer ocito ovi nasi ne umiju.
Najbolje, daj Plenkovicu da vodi i Federaciju.
Hoce li Thomspon morati napisati kakvu pjesmu u pocast novcanicama nazvanim po onim u endehaziji? Jos jednom su morali silom prilika da "odmaknu" od toga, a da ne pricamo o izjavi krivoustog "hrvatska lisnica u hr dzepu", a stranci im kupili sve od banaka do obale. Morace neka tugaljiva domoljubna uskoro na temu kune
@RipKirbi Ma što kažeš stranci nam kupili obalu, e jado puknut ćeš od zavisti.Daj nam pojasni gdje je tvoja država?znaš gdje najsiromašnija u Europi, a drugima nešto kažeš . Inače za tvoju informaciju obala se ne može prodati tolika si neznalica.
molim istrazivacke novinare s kliksa da napisu gdje mi u BiH da mijenjamo svoje kune kad dokad, ovo je pausalna i nebitna vijest ovako plasirana
Kaže retard i neki šabancina sto se kaci na komentare ne štima hr kurs kune nego je zapravo povezana sa eurom sa odtupanjem 15 posto. Ja majmuna nakaradnih nepismenih po klixu.
sto sam zatucani bosanac dao bi sve da sam hrvat! al opet bolje i bosanac nego srbin 👌🏽😂
Prepostavljam onaj kviz Tko zeli biti milijunas ce ukinut' haha. Ili ce ga napraviti toliko teskim da neces ni dogurat do drugog praga.
Nema vise kradze na naplatnim rampama
cuj naslova trebale bi biti zamjenjenje.. zamjenit ce se 100posto.. kupljeni fakulteta.
Ne zive Sula i Žera bez veze u Hrvatskoj.
Preko 100 000 stranih radnika došlo je radit u Hr tijekom 2022. godine. Najbrojniji su državljani BiH i Srbije.
ma lazes sigurno, zasto bi dosli ako je tamo bolji standard..samo procitaj komentare
Kad je bila velika inflacija krajem 80ih u SFRJ svi trazili Njemacke marke, kad mu ponudis dinare samo ti kaze "Sta ce mi kune" 🤪🤣🤣🤣 Evo krivousti se borio za suverenu i neovisnu Hrvatsku a sada jos jedan faktor suverenosti nestaje, Hrvatska nema svoju valutu. Samo jos njihova luda braca Srbi ne poustaju 😂😂😂
O kunama maloumnice treba razumit o cemu se pise 🤪
Hrvatska i Bugarska su najsiromasnije zemlje u EU. Dolaskom Eura ce Hrvatska biti jos siromasnija.
Hrvatska spada među najbogatije države na svijet i u EU kada se računa imovina građana. Na kraju krajeva 40 tisuća Bošnjaka je u zadnje dvije godine zatražilo radnu dozvolu za rad u Hrvatskoj i trenutno u Hrvatskoj radi najmanje 30k Bošnjaka. Ni jedan Hrvat ne dolazi raditi u Bugarsku, već Bugari i Rumunji te Mađari dolaze raditi u Hrvatsku.
Čak znam i masu Slovenaca koji dolaze raditi u Zagreb jer im je ZG plaća od 1500€ bolja nego njihova slovenska od 1000 € u nekom slovenskom selu na granici.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Amin, konacno.
Ode hiljadu godisnja borba za drzavnu monetu
Drzavnu monetu vezanu za njemačku marku pa euro s odstupnjem od 15% gdje ne možeš manipulirati valutom? O čemu ti momak
Hrvatska i Bugarska su najsiromasnije zemlje u EU. Dolaskom Eura ce Hrvatska biti jos siromasnija.