Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOS SAMO TO DA NAS STREFI I TO JE TO.
Majku mu pa zar prije 12h niste objavili kao za Europu i nas nema straha od j'EBOLE A sad kako tu pred vratima imamo 26 moguce oboljelih koji kao nisu opasni po okolinu. Nisu, ko ni ovi psi lutalice. Sutra ce biti jbg za*** smo se bili su opasni i mozete ocekivati da ce vas umrijeti 50% jer smo na to i spremni.
Najbolje ne izlazit iz kuće
bijelog luka pripremit
hahah Pa vjerovatno jest najbolje, ako mozes naravno. A ko ne moze, ko mora cuvati svoj posao, iako on bio rad sa strancima, ostaje mu samo da se nada da nece do toga doci. :-) Apokalipsa 10 sta bijeli luk dobar, da se odmah obezbjedim ;-)