Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj j.p., bosanske nacionalnosti, svašta...
Prizren
Koja grad je na slici?
pa ti si na pola puta do lijeba, terminologiju si već savladao daj da te odžerešimo još da budeš pravi.
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA I EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Sve ovo ide u Preševsku dolinu.
ne postoji bosanska nacionalnost.
Cuj bosanske nacionalnosti?! Pa to ne postoji.
Tako se drzava gradi. Svi kriminalci bivaju uhvaceni i procesuirani po zakonu drzave i po standardima Evropske Unije. Isto tako ce biti procesuirani i kriminalci sa sjevera Kosova koji ne postuju zakon i koji su prijetnja teritorijalnoj cijelovitosti najmladje drzave na zemaljskoj kugli. Kosovari samo naprijed sve dok ne ocistite Kosovo od kriminalaca ma koje vjere i nacije bili. Bravo