Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Gdje su bili nezavisni 22g??? Isto kao i sve zemlje Balkana, nezavisni, al\' u kyrcu. Kako ćeš biti nezavisan, a ne smiješ ništa uraditi protiv čega se bune zemlje EU i Amerika? Mi smo ovdje svi banana republike, ovaj ulazak u EU je samo šminka, istina je, da zapadu treba jeftina radna snaga, ali radna snaga evropeizirana, jer ne žele afrikanere i azijate.
Ja sam Omerbasic, najveca budala na Balkanu
Zbog skidanja drzavne zastave u RS-u kazna 0 KM
ako skines sahovnicu - to bi valjda ti trebao znati opanke na noge, na traktor i uhvatis se istoka bok stari
zar kazna nije trebala biti u kunama?
ne brini se europo, nikad se neces raspasti. Pogotovo sad kad Srbija udje u EU, oni su poznati kao zastitnici vjestackih tvorevina. A sto se Hrvatske tice, i sna o tisucljetnoj neovisnosti: pa sta reci, nevjerovatno brzo proleti hiljadu godina.
Tako to rade u demokratskim i nezavisnim državama u kojima se poštuju ljudska prava.
you go girl!
PAMETNA ZENA! ZNA DA JE EU PUNA BACVA GOVANA, SAMO STO JE PREMAZAN VRH MEDOM!!! DRUGIM RIJECIMA EU JE U ZEMLJI MEDA I GOVANA
Welcome to EUgoslavia