Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, uvodi se red kako treba
Rijetko se koristim javnim prevozom, al juce udje lik u poluprazan trolejbus, usmrdio je nikotinom bukvalno 90 % prostora, nema vecih smradova od pusaca
Svaka čast
EUROPA 👍
Ugostitelji se pobunili radi porezne reforme prema kojoj će plaćati viši porez i ovako im država pokazuje da im je bolje šutjeti
I ja sam pusac ,ali brate nije fer pusit u restoranima ,nepase meni pusacu ,a kamoli onom koji nepusi ,ajd kafici hebiga to nek ostane ali gdje je hrana nema smisla ozbiljno!!!
Sad ce da nas biju sile svjetske Milicije :)
Ćud je ćud a sud je sud. Sve po zakonu i nemore drugacije.
Eto vam EU, jos malo nece moci ni srat u wc zbog zagadenja okoline.
E, zato ja na ćevape idem samo kod Ferhatovića u Peticu, tamo nema pušenja... Sjećam se prije... tebi taman stiže porcija, a onaj do tebe završio, puši cigaru, otpuhuje ti dim u facu i gasi opušak u preostalom luku na svom tanjuru... uz cvrčanje onog luka... Nezaboravno!
a zeljo2 ili sport nista aa? :D
cuj zeljo cevabdzinice? pa tamo vise soje nego mesa u cevapima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A zašto ne naprave prostorije za pušače i prostorije za nepušače?! To bi bilo dobro, je pušač sigurno izbjegava ovakva mjesta, a zarada je zarada za onog ko drži restoran. Mislim da su kazne ok!
Isto ko da svi vi sto komentarisete toliko putujete i izlazite po restoranima pa vam to toliko smeta majko moja
džeko je jako perverzan i nije ekološki osvješćen. usisava grčki abgas i ispuhuje ga po naših 23% bih.
Konacno ce bit malo zraka dok covjek jede i pije.
neka neka doći će ovo i kod nas a ne udješ da jedeš ko da si došao na željezničku stanicu smrdi ko hala na cigare
ne moze se pusiti tamo gdje se jede. svaka cast na gesti!
bravo!