Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi idioti, pa u srbiji slave ubice ko svetce a vi sudite dragovoljce. Ima još puno komunjara u Hrvata, puno. Podijelite ljudima ordenje što oslobodiše Hrvatsku i pola Bosne....
Srbi, prestanite voliti Karadžića i Mladića. Umjesto da su vas branili od hrvatskih vojnika i ustaša u RSK, oni su bili zauzeti masakriranjem muslimanskih civila u BIH.
Kliko je Srbija pokrenula optuznica protiv srba radi zlocina ukljucujuci i genocid za vise od 4 godine rata sa susjedima? More mas genocidasi smrdljivi!!!
Mile ti majke svasta procitas,svrbi pet godina rusili palili ubijali a kad ih je ubilo ko beba zvecku onda kmecu..km3eeeeww