Komentari (412)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvat sa mozgom :D
@VPkomentator Hrvat koji je upravo nakon toga ugasio profil na fejsu.
Vidi lajkova i pametovanja, a po Bosni ISIS-ove zastave vijore...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako se Muslimani brzinski upale kada vide zastavu hrvatskog naroda iz BiH, a neki dan kada u Zenici muslimanska mladež maše turskim zastavama onda ni mukajeta.
aferim stjepane vidim poceo si pisati komentare na bosanskom jeziku...
@muhamed383 Ne pišem na bosanskom nego na hrvatskom sa primjesama turskog kojega vi nazvašte bosanski jezik.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vidjećemo s kojim ćete zastavama mahati u istočnom Mostaru kad budu igrali Hrvatska i Turska na EURO-u.
Niste vi jos rijesili svoje. 91 ste zajedno (muslimani i hrvati) sa azijatima ratovali pored srba. hvala bogu gotovo. Sada rijesite medjusobno to sto imate. Saveznici
Pitanje je bez vezno zašto je postavljena zastava Herceg Bosne, nego zašto nije zastava NDH ???? Dalje vidimo da su Šešelj i Mihajlović oslobođeni svih ratnih zločina, a četnici su bili veliki borci ???? Sa kime su se onda žestoko borili ? Sa flašama rakije i pečeni janjci !!
Ivan je zaostali papak , kao i Bošnjaci koji onanišu na ovaj lažan text, lijepo piše protestira netko , zbog nečeg, a pošto je Hrvatska Republika Demokratska može se kačiti što god želiš ali uz najavu protesta, što za razliku od Bosne nije slučaj...ako žele muslimani u Hrvatskoj da protestiraju imaju pravo kačiti i ljiljane niko im neće ništa reći i ako su ti ljiljani nepriznati niti u Bosni a ni šire
Zastava je legitimna zastava Hrvatskog naroda u BiH i to je službena zastava Županije Zapadnohercegovačke i uopće ne vidim u čemu je problem. A kome smeta neka malo pregleda ostale zastave županija /kantona pa neka da svoj sud. Zašto bi nekome smetala službena zastava bilo čija problem su neslužbene zastave ustaške, četničke i vehabijske a službene su službene.
smeta jer to nije zvanicna zastava Drzave BiH nego paradrzave.a da mi stavimo zastavu sa LJILJANIMA u Mostaru digla bi se halabuka do Vatikana.
@dadox70 Koji ste to vi da nema "nas" gdje bi "Vi" mogli staviti tu zastavu sa LJiljanima koja se nema nigdje priliku vidjeti i ne seri o paradržavi ta je tvorevina spasila hrvate u Bosni i Hercegovini .
Bravo Ivane, zemlja kjoju nismo nikad priznavali !!! Nego ako već treba neka zastava, zašto nema USTAŠKE koju HDZ jeste priznao !
Zivjeti u istoj drzavi i svadjati se! a mogu se kladiti da vecina vas nije u ratu rodjena a kamoli bila. I sad glumite rodoljube nekih tudjih drzava koje vas kupise za putovnicu i brinu se za vas preko stapa na slamcicu.A glupi bosnjo sve dozvoli nesmije svoju zastavu ni isturiti kroz prozor jer je odma povrijedio VITALNI INTERES! drugih naroda a uhljupi masu zastavom koja predstavlja samo provokaciju pred nosom i hoce im se.Iskreno nemam rijeci.
malo, malo, pa im hrvati suknu...neka, neka, samo tako, ipak ste braca :P
lol, pa o tome i pricam :P
Jednostavno, skinite to ruglo i biti ce sve u redu.
Ivane Kisicu hebem ja tebi mater ono nako oficielno A za sve ostale koji neznaju il se prave mutavi Hrvati iz BiH su isto tamo ratovali I da ,ne postoji Hr. Rep. Hercegbosna al onaj dio BiH sa vecinom hrvatkog stanovnistva je za odnos na ostatak i cisci i izgradjeniji ,savremeniji
Ma ja ba A one bule mirisu pod onim dimijama na ljeto Kad prne ljubicice joj na cmar izlaze
popusis ga tati rodjenom
hr Hb koristi NDH sahovnicu iz 2. sv. rata te je treba skinuti I zapaliti gdje god se naidje na tu pogan
"Tvorevina"Herceg Bosna je dosta pomagala danasnjim Bosnjacima.Tek kad su se nahranili i naoruzali a izbjegli vratili s mora(primjer Mostar),i dok su odbacili Srbe prema Nevesinju.Od tada im nije bila potrebna vise.Tada se zagrizlo za cjelovitu Bazniu.Evo bas je cjelovita danas.
Zastava je simbol Hrvatskog naroda u BiH, koja je postojala prije tzv Herceg Bosne i koliko se god vi trudili ugnjetavati naše pravo da ističemo svoje simbole, mi ćemo još jače!!!
@NoridCMHgI Eto ti ćeš reci koliko ćemo, mišu jedan
Za ovo ce Hratska odgovarati i platiti u Briselu bas kao i za sve fasizme u svom drustvu od kojih se nije ogradila i osudila kako dolikuje jednoj civilizovanoj zemlji za koju se predstavlja.
A Brisel ce te pare donirati Bosni.Kao pomoc za borbu protiv sve veceg terorizma.A onda ce Bosnjacki politicari te pare pokrasti.Napravit ce mozda jednu dzamiju da narodu zapuse usta.Eto i ja sam strucnjak za europska pitanja kao i ti.
@muslime Gdje ti je priznata ta zastava HB u Sirokom Grudama i gdje jos ?? Vi ste se priklonili Hrvatstvu a odrekli svoje domovine i zastave za ljiljanima. Zastave Bosne i Hercegovine domovine dobrih Bosnjana ili ti Bosnjaka pravoslavne, katolicke i muslimanske vjere. Bosanske i Hercegovacke gudure obozavam jos samo da nadjem konja poput tebe pa da ga uzjasem i projasem Bosanske gudure
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam vidio nikada ovoliko hrabrih kriticara na jednom mjestu.Nema veze sto se nema za pristojna zivota.Smeta zato zastava u Hrvatskoj.A da ironija bude veca isti taj dan se vijori u sred Sarajeva.Sto reci vise?