Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, čuj "opasno se NAGEO"!?? Pa, valjda nagnuo, novinarčino! I još prvo pero bh novinarstva kaže da se radi o kombiju! Pa, imaš li oči, ako mozga nemaš, nepismenko!?
ma naherio se
@Winnetou Ma kad mogu napisati da ga je ZBO nozem, moze sve...
Pa i jeste kombi ali sa ceradom. U Njemačkoj se ova verzija malog kamionića, napravljena na platformi kombija, zove "Pritsche"! Kombi može biti još i putnički i zatvoreni, teretni u raznim podvarijantima. Fiat Ducato, P. Boxer ili VW Transporter ili veći Crafter se svi rade u tim varijantama i podvarijantama zavisno od potrebe.
Kakve su im debilne pjesme
Naravno "Konj" vozio pod Zabranom !
Iako su poljaci poznati po losoj voznji,svaka cast za ovo upravljanje
"nagela" Jbm vam sve nepismeno! nagnula!
vozac za pohvale i nagrade za ovakav manevar. svaka cast majstore!
Ko zna, vozi na i na dva. :3
Zikina dinastija😀
ko sto kaze goci duni vetre malo preko jetre
Evra ga iščupo
nece video
Ne da lola svog renola