Komentari (414)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Srba, nema problema - to je jedina istina.
@SljivaRanka 13 stvari koje možda niste znali o seksu, a itekako će vam dobro doći
Zelim vam sto vise ovakvih uspjeha, bagro djikanska.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kosovo je nezavisna i suverena država i historijska činjenica sa jasnim granicama, a nakaradna izdrkotina je nastala na genocidima i zločinima protiv čovječnosti, samo je entitet u državi BiH (samo da bi se zaustavio rat i genocidi), TA IZDRKOTINA NIKAD NEĆE BITI DRŽAVA i nema nikakvo historijsko uporište....Bošnjaci se nikad neće odreći svoje zemlje u istočnoj i sjeverozapadnoj BiH.....SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
aj kmeci jos malo
Ubedljivo najiskreniji i najpošteniji Bošnjo na portalu!
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Zbog blokade puta policija na Kosovu zaustavila Vučića i njegovu pratnju, konvoj se vratio ----- u doba interneta i dostupnih informacija vi ovako lazete,.....
Najravoucenije-U startu stopirati rovarenje jer srpske aspiracije nikada nece prestati. Toga su dooobro svjesni i Kosovari i Hrvati. Kad su se najzad otarasili onih koji podrivaju drzavu ne dopustaju im vise ni mrvice...
Je l'bio i Vazeljin?
Srbija je toliko slaba ....Oni su prnuli u šišu...
hahaha svaka cast kosovari...vi niste naivni ko mi bosnje
Priča se da je Kosovo Srbija
Starješinski kadar vojske Republike Kosovo su rekli još prije par mjeseci kad bi Srbija krenula prema Kosovu avionima i helikopterima da će ih obarati Albanci kao igračke. Kosovsla vojska je već nabavila hiljade protivtenkovski raketa i tim raketama bi istopili te tenkove. Srbija je potpisala kapitulaciju u Kumanovu 1999.god zbog genocida koje su srbi izvršili nad Albancima.
Baveći se Kosovom,Bosnom i Rusijom srbija je danas najsiromašnija i najprimitivnija zemlja u Evropi.
Većina srba koji su živjeli na Kosovu do 1999.god. su bili srpska vojska i policija da bi držali aparthejd nad Albancima.Nikad više.
@SljivaRanka Sve je to fino,ali odakle ce uvoziti srbe da rade u tim ulozenim milionima,kada zmamo da su vecinu zemlje i imovine prodali albancima.
Ne oruđem i oružjem! Pa pizda ti materina pizdousta, zasto 1992 niste bili za diplomatsko rješenje? Sad kad ste toliko zla nanijeli i kad su vas drugi narodi uzeli na pik, ti bi da diplomatski rješavaš probleme. Mrš!
ZAŠTO SE PIŠE "privremene institucije", SVI ZNAMO KO KORISTI TAJ IZRAZ, TO SU TRAJNE INSTITUCIJE DRŽAVE REPUBLIKE KOSOVO, TAKVIM IZRAZIMA NEMA MJESTA U DRŽAVI BOSNI I HERCEGOVINI??!!!!
koliki su kompleksi balijski poturicki da svaku vijest o Srbiji klicu ukoliko nije u koriat Srba.... Otpad srpski bezvrijedni je uvijek bio najveci olos... Gledajte Republiku Srpsku i kmecite jer ovde nemate nikakava prava i nista ne mozete... kmeeeeee...Srpska je drzava a vi lazite sebe da imate vise od tih 18%...
ZAŠTO SE PIŠE "privremene institucije", SVI ZNAMO KO KORISTI TAJ IZRAZ, TO SU TRAJNE INSTITUCIJE DRŽAVE REPUBLIKE KOSOVO, TAKVIM IZRAZIMA NEMA MJESTA U DRŽAVI BOSNI I HERCEGOVINI??!!!!
ZAŠTO SE PIŠE "privremene institucije", SVI ZNAMO KO KORISTI TAJ IZRAZ, TO SU TRAJNE INSTITUCIJE DRŽAVE REPUBLIKE KOSOVO, TAKVIM IZRAZIMA NEMA MJESTA U DRŽAVI BOSNI I HERCEGOVINI??!!!!