Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih njemu čupao nokte kljestima dok ne prizna gdje je bacio Antonijino tijelo. Srpsko go.vno jedno... A onda ih ga objesio...
KO KAKVA RAZLIKA
Isti EMERIK GUDELJ!
@frt Sta odma nacionalizam jesas u ovo j.e.b.e.n ti rod mrtvi, zbog takvih kao ti se sve ovo i desava!!!!! I ako nisi znao HRVAT je, a ne Srbin m.aj.m.u.n.e glupi!
treba govno po serijatu sudit ako je slovao njega treba slovat a zato je Iran
Kad čovek čita komentare na ovom portalu može doći do samo jednog zaključka: Svi ste vi opičeni u glavu. Na indexu, gde može čovek svašta da pročita, svi su mala deca za bljuvotine koje se ovde mogu pročitati.
Pa pustite ga da zivi u Srbiji ili RS, puno takvih ko on hoda ulicama, nije to njima nista neobicno
pravi vlaj
Na ovoj slici mu fali jos samo zastitna maska preko lica i izgledo bi ko Hanibal Lektor iz filma kad jaganjci utihnu.
ljudi sutra derbi u 17
Ovo će sud vjerovatno odraditi hladne glave, tj osuditi ga za pokušaje silovanja i strpati u zatvor a u međuvremenu nastaviti potragu za dokazima. Kada odleži izručuje se BiH ili Srbiji pa opet suđenja za silovanja i zatvor itd itd, neće on brzo vani.
dragan se vraca kuci