{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Zatvorske kazne za 14 huligana iz Splita zbog divljanja na benzinskoj pumpi

S
SRNA
4.8.2018. u 11:39
16
67
Zatvorske kazne za 14 huligana iz Splita zbog divljanja na benzinskoj pumpi
16
Zatvorske kazne za 14 huligana iz Splita zbog divljanja na benzinskoj pumpi
Foto: Blic/RAS
Prekršajni sud u Beogradu osudio je 14 navijača Hajduka iz Splita na po 15 dana zatvora, a ostalih 13 privedenih je oslobođeno, piše "Politika".
Za 13 okrivljenih nije bilo dokaza da su učestvovali u pljački benzinske stanice "Mol" u Vrčinu i u pisanju ustaških grafita, a 14 je osuđeno zbog počinjenog prekršaja nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi, javili su beogradski mediji.

Osuđeni će biti poslati u zatvor u Padinskoj Skeli.

Trojica su novčano kažnjena zbog nošenja palica i baklji, a policija je identifikovala i huligana koji je na benzinskoj pumpi pisao ustaške grafite.

Policija je juče prije podne uhapsila 28 navijača Hajduka, pripadnika grupe Torcida, zbog sumnje da su u noći između srijede i četvrtka opljačkali "Mol" benzinsku pumpu u Vrčinu na kojoj su pisali ustaške grafite.

Oni su juče oko podne privedeni u Policijsku stanicu u Grockoj, jer je na toj teritoriji izvršen prekršaj. Oni su tu saslušani, a potom su maricama sprovedeni kod dežurnog sudije za prekršaje u beogradskom SUP-u u Bulevaru Despota Stefana.

Tokom suđenja, koje je počelo juče popodne i trajalo do 22 sata, saslušano je 27 navijača iz Hrvatske i završen je dokazni postupak.

Jedan okrivljeni koji je juče bio priveden u Grockoj je maloljetan, pa se protiv njega ne vodi ovaj skraćeni postupak.

Suđenje hrvatskim huliganima pred Prekršajnim sud u Beogradu završeno je kasno sinoć, nakon čega je uslijedila izrada sudskih odluka.

Oni će imati pravo žalbe u roku od osam dana, ali te žalbe neće odgoditi izvršenje kazni.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: