Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li ovi iz Njemacke glasali?
SDP je pometen i izgubio je, iako sam zelio da oni pobijede, ali jednostavno Plenkovic je previse iskusan i mudar politicar sa vezama u Berlinu i Briselu. Plenkovic perfektno govori francuski i engleski jezik, diplomata je, umjeren odmjeren konzervativac, nije nacista i UZP-ovac kao Miro Kovac, Vaso Brkic, Nino Raspudic ili pak Miroslav Skoro, a u cijeloj ovoj prici Bernardic kao FGR SDP polusvijet je ispao. Isto ovako ce Kojovic i Niksic od Bakira izgubiti
Zatvorena biralista, sad se lagano mogu i granice zatvoriti. Ocekujem tamo oko 15-og tu odluku, da ne bude bas ofirno odmah sad..
u HDZ i SNSD mrtvi ljudi znaju glasati za njih.
Zna li se išta za Armina malog i za našu bratsku SDA Hrvatske?
@Majmudin5G na manjinskoj listi sa šiptarima je i vjerojatno ulazi u Sabor ali i vladajucu vecinu sa Plenkijem
@meho1Bosna Hajde super, znam da je na manjinskoj.Nadam se da će dostojno predstavljati naših preko 30000 Bošnjaka u RH.
U Mostaru se zavraćali po 5 puta.... Zna se 😂😂😂
U Mostaru glasali i mrtvi za HDZ, glasala Anka umrla 1996 jos glasa u Stocu za Plenkovica. SDP bez programa, bez konzistentnosti i bez lidera je izgubio. Hrvatski FGR je popusio, tesko da poglavnika Plenkovica iko moze pobijediti. 11 ministara iz HDZ-a je napustilo partiju zbog korupcije i afera, SDP to nije znao kapitalizirati, jer ima glupana Bernardica bas kao sto je Nermin Niksic glupan u SDP-u BiH. Jednostavno ljevica je za sva vremena porazena na Balkanu
eto nama novih klastera
Zna se ...