Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majmunska posla..
ovi do tri noci rade...svaka cast
Banana...😂😂😂 😨msm...nidje veze
ma guzva u Saboru a tema od krucijalne vaznosti
to nisu ljudi to su majmuni
haha Kolege ... 4 raštrkana lika po sali, svi tipkaju na mobitele. Po meni komičnije nego veseljak kome su smiješne banane.
Idući put kad kažem da je Hrvatska neoustaška banana republika, nemoj da se neko ljuti. Hrvatska država je neki dan legalizovala "Za dom spremni", pozdrav genocidnog režima Ante Pavelića i nacističke marionetske države koja je počinila genocid.
Hrvatska je primila bosanske izbjeglice i oslobodila BiHać.a Srbi su oslobodili Srebrenicu. Jeli ti jasno srbalijo.
Ne serri i ne lazi. Tzv. ZDS je Ustavom zabranjen u HR, ali grb HOS-a kao jedne paravojne formacije koju su sacinjavali dragovoljci Hrvati i Muslimani/Bosnjaci dozvoljen je iskljucivo prilikom pokopa HOS-ovih branitelja koji su bili hrabri dragovoljci u jeku agresije na HR i BIH, i neka im je vjecna hvala i slava!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)