Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MRS
treba slaviti dan kad smo se oslobodili prljavih turaka,a danasnji bosnjaci kako se ne mislite tko su vam pradjedovi bili,vi ste prodane duse
Srbijanska posla!
A jes\' ovaj vuk pravi orangutan. Hehe,a cudne nacije.Nisi ti vuce dzaba tamo sa cif\'utima nesto dogovarao? Ovaj poziva na neki mir,a po bosni otvaraju cet\'nicke centre,i SIPA-ini cet\'nici hapse muslimane kad stignu. Nevjeruj srbima i cif\'utima ni kad primirje hoce.
ko ce ko glupi srbin slaviti ratove i to jos izgubljene,iskompleksirane kukavice !!!!!
TO JE GODIŠNJICA STVARANJA SRBIJE I SRPSKE NACIJE I VI IZ FEDERACIJE NEMOJTE IM NA NOS NABIJATI DA SU GENOCIDNI.
Bio bi red da dođe i neki predstavnik radnika Borika. Na primer Boško.
Hoce li miroljubiva Smrdija biti domacin,takvom skupu,dobro Milosevicevi sinovci slede njegov put,Tadic i Jeremic....
P.S.-Ne ubrajam medju Srbe Bosnjackog idola Cedu Jovanovica .....on mi je malo p.i.c.k.a.s.t.
kada turcin zalaje prema tebi skrit ces se u misju rupu, a ne slavit kakva proslava ko da s vama slavi, Bugari? oni koji su najvise stradali pa ih svi u 2. balkanskom ratu poklase?
Vidite li vi nesto: Niti i jedan vazan Svjetski dogadjaj u zadnjih 100god. se nije desio,a da u njemu Srbi nisu bili jedan od glavnih aktera-Balkanski ratovi,prvi Svjetski,Drugi Svjetski,treci Srpsko-Poturicki, Pokretaci pada Svjetskog komunizma [ prema Gorbacovu-jorurt revolucija u Beogradu], Demokratske promjene/revolucije pocev od Beograda preko Kijeva- -Gruzije -Kaira-i danas Amerike, sve te demokratske revolucije su pod znakom stisnute sake pod kojim je svrgnut Milosevic, a danas je ta stisnuta saka simbol otpora u Americi. Naravno ni jedan sport ne moze bez Srba,a po ljepoti.....e tu nam niko nije ravan .[ SRBI SU ETALON ZA LJEPOTU ZENA I MUZEVNOST DZENTLMENA ]
svaka čast čovjeku što pokušava da zbliži i pomiri ove balkanske čobane :)
prvi i drugi srpski ustanak, prvi i drugi balkanski rat, prvi i drugi svjetski rat... pa ovaj nije normalan....