Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad treba po sirotinji onda se pita iskaz i komšijnog kera. Guzonjin sin ubio bivšu djevojku, iako je imao više prijava od djevojke i zabranu prilaska na 300 metara. Obdukcijom se saznalo da je i trudna, što je najvjerovatnije motiv ubojstva.
R.I.P. Zalosni, nije ni zakoracila u zivot a vec je nema, gdje srlja ovaj svijet.
Prestrašno... :( :( :(
David Komsic, rodjak Zeljka Komsica. Mali siledzija kojem je tata pun love i koji je prije godinu dana caletovim Mercedesom ubio starca.
KAD ON UMISLI DA JE ONA NJEGOVO VLASNIŠTVO DESI SE OVO!!!!!!!!
ma to je sve do ovih zena sto su se uobrazile pa ne znaju da kad te jedan takne, moras biti njegovo vlasnistvo zauvijek ;)))
kad se balavac OSILI..... ima li pojma o veličini i značenju ljudskog života...