Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@harlem ima, ima, kako da nema, evo javljam se Počinioci su od ranije poznati policiji ;)
hahaha da bas, j3bo me ti sto si ikad i bio u zagrebu
@harlem Ne mozes porediti Zagreb po kriminalu s Sarajevom i Beogradom...Zg je miran grad, gdje se ovakve stvari dogadjaju jednom u tri mjeseca, a u Sa i Bg svakodnevno.
znaci drugo ubojstvo od jucer u zg, lipo sto kazu dalmatinci, i zg se pridruzuje beogradu i sarajevu kao balkanskim harlem i bronx nema snimit ce seriju bilo jednom na balkanu a imaju li hrvati (mislim na prave ne na ove izdajnike pohrvatice izmajorizirane kamenjare) nekog svog irfana nefica XD