Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vam je sretan Bajram.
Da nema anadolije,vi ne biste imali clanka za objaviti...zalosno BŠMO svima :)
Rat nije poceo zbog loseg odnosa naroda medju sobom vec zbog otimanja teritorija.
rad uvijek započinje radi ekonomskog interesa, a početak rata na balkanu u svom startu nema veze sa balkanskim narodima, oni su bili samo sredstvo za rad.
Moje licno iskustvo sa Hrvatima iz Hrvatske i Srbijancima iz Srbije uopste nije loshe, naravno, malo losiji tretman je u Srbiji ali ipak je to korektno. Za postupak Milana Bandica kapa dole, hvala mu na ovome. Problem je u nama, unutar Bosne i Hercegovine, mi smo ti u BiH koji smo netolerantni i neflexibilni. Obje ove nacije su dosle tobe, I Srbija i Hrvatska, pogotovu obican narod, dok u BiH jos lijecimo rane i komplekse i nikako da se naucimo da svako gleda svoje a pri tome da radimo za zajednicki interes i guramo naprijed. Jos jednom, hvala Zagrebu i Bandicu na prelijepoj gesti.
U pravu si sto se tice Srba u RS i Srbiji, ali prosjecni Srbijanac nije nimalo manje nacionalisticki nastrojen od prosjecnog Bosnjaka u BiH. Naprotiv.
Za mene su Hrvati u Hrvatskoj dobri ljudi, nisamimao nikada problema sa njima niti sam čuo da je netko do muslimana nastradao, dok za Serve uh
Naravno Ahmici,Mostar, Bugojno,Vitez
Milana Bandica za Predsjednika BiH
Pa sad napravite paralelu između odnosa Zagreba i Beograda prema muslimanima.
U Zagrebu su 90/95 % muslimana Bosnjaci i dobro su integrirani u hrvatskom drustvu, u Beogradu ima najvise Albanaca, Roma i Goranaca (a i nemali broj Sandzaklija) a ne moze se bas reci za njih da su integrirani.
Inace je Beograd grad u kojem se postuju ubjeđenja muslimana..Tu i tamo se zapali pokoja dzamija, al sve je udure... Mrznja je mrznja, fasizam je fasizam bez obzira bio on upucen onom sa Sar-planine ili bilo kome drugom. Drugarice, generalizacija je vrlo zajebana stvar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
džamija u zagrebu je izgrađena 1987 godine u doba komunizma, dakle prije 26 godina, a ne prije 14 godina.
Bandic je car! Bajram Serif Mubarek Olsun svi vjernicima islamske vjeroispovjesti!