Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuska opet igra prljavu igru - mislite li da ono grljenje i pjevanje na Kalemegdanu nece proizvesti politicke reakcije? Sve je to osovina Francuska - Srbija - Rusija. Oni ce progurati Srbiju EU da bi igrala ulogu trojanskog konja i uspostavila svoju dominaciju na Balkanu. Moskva ce ih za to naravno nagraditi...
Uveo si Makedoniju u nato, nisi postovao referendumsku volju naroda, promenio si drzavi ime, a sad oces na izbore? Bolje da si podneo ostavku ionako ces izgubiti na izborima.