Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaj se Bosno
Pametni makedonci ovim iskljucuju dalje sukobe sa albancima , bravo! Djikani ugledajte se na bracu pravoslavne makedonce!
Nek je sretno. Srpčad ostadoše seosko ostrvo bez prava glasa.
Sretno, i BiH uskoro poslije vas.
Vi se ništa ne pitate.
@fantom slobode Bujrum onda, što bi vi rekli.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...i Smrdija potpuno okružena Natoom ,i to sa dva obruča.
I sta sad?
Vaše do Kozje ćuprije i on našao o nekom pričati ahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hahahaha. Znaci i njih ce ameri da pocnu da reketiraju. To je ko oni mafijasi izbacivaci sto stoje na vratima klubova i 'obezbedjuju' da neko nebi pravio Sranje.
@Reporteristine Kad jednom i rusija udje u nato divlja srbija ce ostati jedina izolovana, kontra cijelog svijeta kao i uvijek, celi svet protiv srba. Onda ce celi svet da organizuje safarije u srbiju da ceo svet vidi kako zive divlja plemena u svom prirodnom rezervatu.. 😁😁😁
@vizitor Cuj rusija u NATO, hahaha. Pa to se nikada nece desiti, potrebni su jedni drugim da drze svoje ovce pod strahom. Nista ti ne kontas.
koji napredak...cuj bit ce clanica nato?....aaaahihihihihihihihihiiiii
šibe pseto čibuljavo, koji si fašista je dokaz da te svaki dan banuju mamlaze čibuljavi.
@ElektricneGusle ...dolazim da vas genocidisem....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I BiH ce biti clanica Pi.ke M.terne, ako vec nije...
23% je clanica teroristickih grupa poput muslimanskog bratstva i idila...
@ChestoutStomachin korekcija, 18%. Jebiga kad idu da se bore za neke kalifate, to im od dekleracije ostalo u glavi, pa prate svog pokojnog vodju koji im je napravio kalifat na 18%, svaka mu cast, Hahahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šiptari će vam doći glave. Srbi vas neće više oslobađati. Makedonija je podjeljena između Srbije, Grčke i Bugarske i jedino od srpskog dijela napraviše narod i državu Makedoniju. Tito nas je upropastio. Još je stvorio i Muslimane.
I dao ustasama djelove danasnje ndh koji nikada njima nisu pripadali. A opet ga ustase pljuju najvise a njima je najvise i dao.
@Reporteristine 1974. dao im mogućnost otcjepljenja. A Srbi ko ovce.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)