Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako i treba...cuj nije se zaustavio i pokusao zgazit...u zatvor ga sad strpat a ostale vratit odakle su dosli
...hrvatska ce zatvoriti svoje granice i migranti ostaju u bih.....dodik je pre deset godina rekao da nam dolazi 500 000 arapa...mada ja mislim da ce stici 2 miliona arapa...a nece moci nikud iz bih....bas ce biti veselo...:)
sve ovo krijumcarenje po balkanu vrse bosnjaci,u srpskoj nema lopovluka
hebo te život, pa tog vozača treba objesit...
...hrvatska ce zatvoriti svoje granice i migranti ostaju u bih.....dodik je pre deset godina rekao da nam dolazi 500 000 arapa...mada ja mislim da ce stici 2 miliona arapa...a nece moci nikud iz bih....bas ce biti veselo...:)
Samo jednom upozorit i pucat. Dva puta, more bit prekasno. Ili kao policija u SAD, pucat bez upozorenja ak je ugrozen. Vozite te migrante u Saudijsku Ararabiju a ne u Europu.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Pa u tome i jeste poenta, ljudi ne prelaze granice sami, nego ih dovode ti krijumčari i debelo naplaćuju, a fakture dostavljaju državama Srbiji, BiH, Hrvatskoj.... nažalost što su djeca stradal, ali evo kako čujem hrvatske bolnice su im pružile sav potreban tretman i nisu u životnoj opasnosti.
A sta drugo ocekivati od profasistickog rezima u Zagrebu. Madjarska i Hrvatska se dave u nacizmu...
Zaustaviti krijumcare migrantima ,tako sto ce te ispaliti kisu metaka ljudima u celo ,u ovom slucaju metke u djecu?? Dno dna!
Svaka cast za policiju, trebalo je tu jos vise pucati, pa se onda cuditi. Sta traze Vehabije, Talibani i potencijalni teroristi u EU i BiH protjerati ih u njihove Islamske zemlje, sto blize kamenu i Meki, neka ih hrane braca Muslimani. Samo ostro i bez milosti prema potencijalnim teroristima.
gringo jedini teroristi i to presudjeni na balkanu su HVO i vosjka rs...
Hrvatska vjekovna srpska zemlja. Vidi kako im se sela zovu
https://bs.wikipedia.org/wiki/Srb_(Gra%C4%8Dac)#/media/File:%D0%A3%D0%BB%D0%B0%D0%B7_%D1%83_%D0%A1%D1%80%D0%B1.JPG
Pederi se prepali,naucili da pucaju,kad se potuku,grebu se noktima kao zene. 😂😂😂😂
Ad hoc reakcija policije pokazuje da nema niti strategije niti planova kako se nositi sa novim imigrantskim valom (invazijskim). U ovom slucaju su i policajci i djeca koja su namjerno pomijesana sa afganistanskim borcima zrtve ne-organizacije i opceg nereda. Inace za azijske narode je karakteristicno da djecu vode u sukobe, ili kao zivi stit ili da se od malena navikavaju na sukob i rat. Najgore dolazi...
Ovima sto pišu da tako treba pucati na djecu, j sve u bližoj fam. !
Ovako samo nesto mogu ustaski teroristi uradit
U ovom slučaju zajedno surađuju BiH i Hr kriminalci koji poštuju i vole samo novac...
Za volanom bosnjacki regrut samoubica. Prosao je prvi test. Drugi test,...skrivanje u sumi, biti pritajen.
@mrAdil Jesi ti glup ili nisi procitao tekst??? Zar drot zna tko je u kombiju?? Oni su pucali ne bi li hajvan za volanom stao, a i bili su ugrozeni jer ih je zelio zgaziti. Sta su trebali? Staviti mu soli na rep? Djeca su kolateralna steta. Roditelje im treba pohapsiti. Puu, kad mozes dijete izloziti tome.
@Japanska jabuka Pa nisi ti procitao tekst. Fino ti pise da su znali da se radi o emigrantima. Koliko znam, dosad nije zabiljen slucaj da je ijedan od migranata bio naoruzan. Dakle, nije bilo razloga da puca, osim mrznje i islamofobije.
Ovo su oni iz Salakovca.
Lasić je mala maca za ove u Zadru.
mislim da cemo imati velikih problema sa ovi poganima iz arapskog svijeta