Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nije peder?!Bogami ja mislio da jest kad mu gledas hodanje i ona usta ko napravljena za dudlanja
Kad ce u nekoj drugoj balkanskoj zemlji vladajucoj stranki biti zabranjen spot? Inace ovo nema veze sa vezom. Kad su skandirali svima je bilo potaman.
cim bosnjaci i nasi ostali neprijatelji pokazu bilo kakve simpatije prema nasem lideru to znaci da ga hitno treba promeniti
Mudro zboriš da te ni u kamenom dobu ne bi podržali, u svakom slučaju treba nekad pogledati i loš film da bi za neki rekao da je dobar.
E moj Vučiću ni pederi te neće u svoj klub 😂😂😂😂😂
fkt pickousti
kad ce kod nas predizborna kampanja da sadrzi nabrajanje ko je sta uradio (osim zaposlio sam 3 rodjaka, ukrao 6 miliona i povalio sekretaricu)
a sto se ne smije komentarisati ceda prasak?......odakle cedi onaj crveni mercedes.....jadni ceda ne radi nigdje sem sto ima platu u skupstini srbije.....:)
@xomer ...nema ni fidelinku ni mlinove...to je sve propalo nakon sto je ds izgubio vlast....mada mislim da je na sudu zbog fidelinke...valjda mu valda uplacivala neke pare...