Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@hvala_bogu zbog go.vana kao sto si ti koji trebaju srpsku ku.rcinu i dolazi do migracije krmece gripe iz srbije u Bosnu.
koliko idiota na gomili, boze dragi...
Vidi vjernika, sve moj do mojega, samo jedno ovde da se naglasi: jedna od deset bozijih zapovijesti jeste: \"Ne uzimaj uzalud u usta ime gospoda boga svoga...\" To ce reci, pogotovu ne u ovom kontekstu. Jer, Bog je milostiv, i ni jednom covjeku ne zeli, niti donosi zlo. To kaze onaj ko je vise ateista nego vjernik, ali zna osnovne stvari i pojmove oko toga. Bolesti su \"djavolja posla\", nemaju veze sa Bogom. Prema tome, nivo ovde prisutnih je...
@UPUCEN, @hval Bogu, @Bravo Virusi najobičniji, postojite samo u virtuelnom svetu, vani vam nema života
idijoti, i mi umiremo od iste gripe.
ovo je valjda svinjska gripa, a nova gripa je kozja gripa.
alaha ti, nemojte mi na grobu napisati od cega sam umro.
Mashalla, dab Bog da svi pomrili. Bog ce njima vratiti za njihove zlocine.
I onda mi neko kaze da treba da zivim sa njima u istoj drzavi.. sa onima koji zele najgore meni i mom narodu... i to u ime Boga!
Po kuci ti crkavali a ti skako od radosti dabogda....
Eto jest, rejs zabranio da se to tako zove! U cijelom je svijetu vec odavno predlozeno da se ta gripa ne zove svinjska nego nova od kojekakvih drustava za zastitu zivotinja, i svugdje je to normalno samo kod nas nije, u 3 pi\'ke materine!
Allahu Ekber Ima Boga ima Boga ima Boga Mozes kako hoces ali neces dokle hoces nasa komsinice (kurvo) srbijo
hahah, i onda kazu da nema veze jedel se k.rmetina ili ne... i kod nas sve vlasi oboljeli
Obolelih :)
Pa zato sto je u pitanju stvarno nova gripa. Zar ne znas da je virus svinjske gripe mutirao?