Srbijansko tužilaštvo
0
Za Mladićem se traga 24 sata
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ne mogu da ga nadju??? A on svaki dan ide na pijacu, igra se sa unucima u parku na vracaru, igra kolo i putuje slobodno po evropi..ne rise matereti davno smo vas provalili da svaka koju kazete je cista laz...jbt mladic da bogda ti on uradio familiji ono sto je uradio mojoj...
ko pogodi sta pusi ima 500 km
Pipo, da ne pitaju i za tebe negdje...
hajd sto dadosmo BIH pasose obicnim el mudzahedin borcima . al zeznusmo stvari i Bin Laden ima nas pasos i svi vodeci teroristi radikalnog islama to je vrlo lose CIA nas gleda sa lupom bojim se da je situacija za nas vise neg zayebana BIH4EVER!
@LAZNI Pipo znaju dobro ko s najveci teroristi i terora u Europi,srbadija nacisicka teroristicka opasna za normalan narod i okolinu! Europa jos nije svjesna kom su ukinuli vize,gradjani EU-e ce se kajat grdno al bit ce im kasno...nema gorih ljudi na zemaljskoj kugli od nacista srban,kolektivna paranoja ubica,jadna EU-o kome ukinu vize? Stotine hiljada siledzija i ratnih zlocinaca ce se slobodno setat Europom,kad budu masivna ubitstva i silovanje tad ce bit kasno?! BiH4EVER!
ogroman teret terorizma nosimo ,EU to zna i kaznjava bosnjake i nedozvoljava im ukidanje bezviznog statusa,steta sto smo djelili nase pasose islamskim teroristima sad nam se vraca s kamatom BIH4EVER!
Jel se ovo nacista tadic sveti nikola sprda sa svima od zrtvi pa do haskg suda a sto se tice haskog suda gdje je ultimatum? cirkus krvolocne nacisticke srbadije,kazu da su hitleru mladicu smrdljiva crvena mu*a zbog krvi svih njegovih zrtvi!i iz njih svakodnevno po cetiri sata krv lije... bez veze vihest,ko u ovo vjeuje onda stvano nezna nacisticku srbsku fasisticku propagandu... BiH4EVER!
Ej bre vi tamo nemojte da vredjate :-&
Genocidaš,ti smrdiš na fašizam i šovinizam pa vidi šta je goree
@uyko smrdis kilometrima na loj, baliyo
vidju sokola, vidju junaka. ruke ti se pozlatile Mladjo..... rodila ga majka
dozvolite da ga ja pronadjem ima da mu sahovnicu u celo zabijem da upozna sah bolje kako se igra nego sa karadzicem sto je igrao 1992 godine na palama ispod satora kja bih mu je mozak stavio tako da vise nebih nikad zaigrao.
zna se da je laz izmisljotina ali nema pravde bolje ofd boga jer nece umrijeti tako lahko
Ja ga vidio juce\', vojska nekakva za njim ide.... ne znam sad.... XD
hau jes nou