Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ukidaj ništa!!!Prvo priznanje Kosova i Vučić jasno i glasno da se zakune da će poljubit Tačija u ruku,onda Dodo da se prekrsti i kaže da je Srpska u BiH i zatim Majkićka da obrije brkove.Kad se ti zahtjevi ispune onda može da se razgovara o ukidanju.Dotad jok!
Sanjaš ili...
@Nepredvidiva pa ako je kosovo drzava sto se od srbije trazi priznanje?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova je dobra: "Grenell je rekao Thaciju da je zabrinut zbog stanja prava gej osoba na Kosovu, dodaje list." Kao da je to jedan od glavnih prolema na Kosovu.
To Kosovo, u svom postupanju prema Bosni, prelazi sve granice. Imperativom je da Bosna odgovori. U Bosni postoji jedna glupa struja koja –gotivi Kosovare a od toga BiH samo ima stetu. I muslimani BiH samo imaju stetu. Zabrana priliva Kosovara i dodatni porez na tuljumbe!
Kad amer zavrne ruku.....
Kad ISIS muslimanija sćiptarija može ukrast od Srba Kosovo, nema više ni jednog jedinog razloga da Republika Srpska ostane i dalje okupirana.
Najbitnije je da srbici znaju da je Kosovo nezavisna drzava al et taki su narod lazu sami sebe da nije
Svi znamo da ce biti kako USA kaze....kao i do sada...!!! Uzalud vam komentari.....! Pa nece se valjda Vucic ili Irinej nesto pitat na Kosovu...i ostala buranija....Kosovo je drzava.! Gotova stvar...
UzmiMujoBonu, sad cete crknuti u tim zeljama sta ste mogli napraviti, jer bo ti i takvi ka ti mozete to napraviti samo nad golorukim narodom, zenama, djeci, bebama, starcima itd itd upravo onako junacki ka sto je i tvoj idol ratko napravia. Ali jedno je sigurno da to vise se nikad desit nece, jer bo i kosovo ima vojsku a tu dje vojske ima tu cak ni tvoj usrani ratko nij e isa.
Koliko im je vremena trebalo da naprave taj model?
Srbija nikad neće priznati da je priznala Kosovo !!
Čuj GEJ osobe na Kosovu? Pa zar i to ima
Kosovo i RS su Srbija ahahhahaha
Kosovo, Bosna ce uskoro postati ,insallah, islamske republike kao Iran, uvesti serijat takodje, obaveza za zar i feredzu za zene i tad tek mozemo krenuti u pohod protiv krscana!! Allah Akbar!!!☝
trolercicu
@IAmMazlem hahahahahh. Ti si neki borac za ljudska prava. Alijin mali iz gradjanske bih
Toliko o nezavisnosti. A podivljale balije to uporno ponavljaju nebili se i sami osjetili nezavisni 🤮
umjetnik , da ti sve Balije mater jer te tako glupog okotila , debilćino fašistićka.
@ARGUS hahahahahha. Ko je divlji svjedoce rezultati u raznim poljima od kulture nauke do sporta. E sad sto je tebi hodza reko da to nije tacno to je druga stvar. A vezano za siromastvo u kojem zivimo, svakako da nasa korumpiranost ima uticaj na to ali to su najvise zasluzni vasi najbolji prijatelji iz vasingtona. Al tvoj baliski mozgic smatra da vi kao dobro zivite... jadni glupi zli balijo da mi se ne gadis bilo bi mi te zao
ovo je kad si jak i samostalan pa drugi odlučuju. ja država i vnago . sve ijedna država sa područija bivše yu imaju status roba i potrcka