Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi nikad više neće biti u situaciji da ubijaju Albance djecu, civile žene silovati,paliti njihove kuće,otimati im njihovu imovinu i protjerivat ih po čitavom svijetu.Danas Albanija i Kosovo mogu dva i po puta mobilisati više vojske nego Srbija sa prosječnom starosti od 25 godina i i sa neviđenom motivacijom za odbranu svog životnog prostora.Srbi se boje samo jednog naroda a to je Albanski narod jer su im Srbi ćinili genocid preko 100 godina.
tek sad primjetih da Mr.Bean lici na ovog ministra ili su blizanci.
BOLJE ŠIPTAR ROBOVLASNIK NEGO SRBIN SUSJED!
Srpsko izdanje Mr. Bean.
citam komentare i vidim svi komentarisu kako lik izgleda, drage kolege vi ocigledno niste nikada bili u srbiji pa oni u prosjeku svi ovako izgledaju. Bar sto se tena i boje ocije i kose tice. Kad odes u Istanbul ko u Bg da si otisao da ne spominjem Suboticu, Nis, Krusevac ili Leskovac npr
Odakle glumac mr.Bin doze u politiku ...
GUBI SE KLEMPO U ANADOLIJU SVOJIH PREDAKA ! Valjda će ti u njoj dozvoliti ulazak, u pola EU nije !
Ćuj cige...
Do Drine!
Ovaj izgleda ko da su mu se neki preci dobro mešali sa turcima
Cigan.
Tebi je razgranicen mozak, CERGAS:-)
prodase kosovo za veceru
Ubio se za srpsku verziju Mr. Beana...
Srbija je srce Kosova
🤪
Mi iz Republike Srpske cemo vratiti Kosovo jer važimo za najjače Srbe!! Kosovo je srce Srbije!!! Stop Arbanasima!