Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar vam može ta kreatura praviti probleme, svašta, ako vam je on konkurencija, jadni ste
jao cirkusa i suda hahaha skontali da ima ogromnu podrsku.. vakat da ga opet vrate.. isto ko sto su ga i prvi put strpali.. samo jer je trebo dobit izbore.. zatvorite ga, izazvat ce te bijes u srbiji..
A šta bi po tebi tzv. ministre, Haag trebalo zatvorit dok Vojka ne krepe . . . Zaboli njih za tvoje izbore, a i mene . . .
Kada bi vojska cekala da se popisa kobila ne bi nikada rata dobila.
Ne u Hag isporucite ga npr. majkama Srebrenice pa nek one odluce sta i kako dalje sa tim orangutanom
Kao tvoja mama meni i zmadju ostalog bila je jako losa
Sad ce comiemarshal optuziti siptare zbog presude fefelju kad to nebeskim ne odgovara:) hasimaga mocan ko kjaljevic majko:) Kako se samo haski sud usudjuje donijett presudu za "najpametnijeg" medju srbima:)
Ne moze da ceka jer hoce da vas handre ko koze, a stisnite pa ga nemojte izruciti.
ja se ne sjecam da je seselj pokazao bilo kakvo razumjevanje 90tih
Ni dan danas!
Seselja ce se svi secati kako je razbucao jedan tribunal. Jednostavno koliko ga vi mrzili, morate priznati da onako sprdanja nece nikada vise zabeleziti. Kao sto ce biti zablezeno u istoriji sudjenja da se jednom coveku sudilo 12 godina :-}
PRIKAŽI ODGOVORE (4)