Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako da se Srbi pomire da nema vise JNA, i dalje misle da mogu da ulaze kad pozele gdje hoce.
VenaCavaSuperior, marš hebo ti pas majku koja te okotila
Svi su to cigani do cige
Hrvatski ministar obrane general Krstičević, ratni heroj,a srbijanski ministar obrane, ratrni dezerter To je ta razlika
@VinkoMaris pa moro je biti dezerter kad nije ni služio vojsku ooooo srbijo na K te nabijo!!
Ovaj Ferengi sa slike i ostali ološ na čelu s Vučićem su sramota za svakog normalnog i postenog Srbina.
O zlo jedno. Marš u Srbiju, potparolu Mire M.
Pa pokusaj i ti vuline bez najave uci u hrvacku. Sta se desava ovim srbima niko ih nece svi im zabranjuju ulaz hahahaha
Zaratice nam komsije i susjedi😹
A mogu li Kosovske bezbjedosne snage u uniormama da dođu BG i odaju počast onima iz hladnjače i masovne grobnice na Batajnici.???
Koji je rod bio Vulin u vojsci? Tetkista...
Dobar😂😂😂😂😂
Koji show rade samo
Ovo je jos jedan od primjera kako srbijanska politika koristi zrtve iz drugog svj. rata kako bi se tom manipulacijom sto duze odrzali na vlasti. Nista im nije sveto! Narod jeste 'stoka, pucina grdna' ali nigdje toliko izmanipulisan kao u Srbiji, zao mi ljudi :-(
Zato važe u Srbiji ???😜
Klempo sa slike nikako da skonta da su Hrvati razbili Srbe za sva vremena i da vas u Hrvatskoj niko ništa ne pita. A vi izvolite, dođite, da vas opet razbiju. Tamo gdje Srbi popiju bokser, tu više nosa ne turaju. Po Vukovaru su insistirali na "dvojnim pločama" dok Hrvati im nisu prepravljali naum čekićima po ulicama. Tako i treba, samo oštro!
kad su monkeys savladali korespodenciju
Hrvatska i Slovenija su u bivšoj Jugoslaviji-Srboslaviji stvarali 70 posto bruto proizvoda i u tim zemljama je bila koncentrisana precizna industrija.Danas srbija otkako se osamostalila kao država postala je najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi jer nema više koga eksploatisati.
Pa u Srbiji su 100g. prije Hitlera postojali (rasni)zakoni kontra Jevreja, dakle 1844g., a tek naredbom Berlinskog kongresa 1874g., pa ni tad nisu ukinuti. No i dolaskom Hitlera i Cvetković ponovo su uvedeni u Srbiji, pa je Beograd prvi grad u Evrpi, i prije bilo kog grada u fašističkoj Njemačkoj , očišćen od Jevreja. O tome postoji depeša Beogradskih vlasti Hitleru.
Ovaj Rom Vulin treba da se interesuje za prava 2 miliona Roma svog naroda u srbiji koji nemaju ni jednog deputata u srpskom parlamentu .
Odnosi li se to i na Ravnogorski četnički??? Srbija je rehabitirala četničke vodje a Hrvatska nije ustaške, u Hrvatskoj je pozdrav za dom spremni kažnjiv a u Srbiji pimoz bog junaci nije. Ti da nekome držiš moralne lekcije. Bošnjak sam al sam realan