Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini komentar: NEZAVISNA DRZAVA KOSOVO kmečite srpčići, kmečite
@MejdanBL promukli su od kmecanja vec
Bas ces ti,jedno malo pokvareno cigance da kazes sta je legitimno u tudjoj drzavi! Kad izbacite ratne zlocince sa vlasti i distancirate se od njih,onda mozda i budete imali oravo da kazete svoje misljenje. Do tad,idi kupi sebi trubu i gas na Gucu.
Bolje je Vulinu da se interesuje za prava 2 miliona svoga naroda ROMA u Srbiji nego da se mješa u stvari druge države.Šešelj je prije mjesec dana izjavio da su 40 posto Srba u Srbiji Vlasi-Rumuni a u Srbiji živi 1.5 miliona Bugara.Kralj Aleksandar je Rumunima i Bugarima u Srbiji srbizirao prezimena da bi ih srbizirao i oni se pod srpskom represijom kao i Romi u Srbiji pišu kao Srbi.Obzirom da Srbija ima de facto manje od 6 miiona stanovnika koliko je ostalo Srba.
Odakle ti podatci, pametnjakoviću?
Bolje je Vulinu da se interesuje za prava 2 miliona svoga naroda ROMA u Srbiji nego da se mješa u stvari druge države.Šešelj je prije mjesec dana izjavio da su 40 posto Srba u Srbiji Vlasi-Rumuni a u Srbiji živi 1.5 miliona Bugara.Kralj Aleksandar je Rumunima i Bugarima u Srbiji srbizirao prezimena da bi ih srbizirao i oni se pod srpskom represijom kao i Romi u Srbiji pišu kao Srbi.Obzirom da Srbija ima de facto manje od 6 miiona Srba koliko je ostalo Srba.
pogledajte samo tu facu pa ovo nema ni u alan fordu! hahah covek nije sluzio vojsku,pa sad malo leci komplekse :D
Marš stoko velikosrpska bolesna ,Kosovo je izgubljeno i samostalna je država.Većih paćenika svjet nije zapamtio.
Kad se guza boji šiptara onda valja NATO........jeli srbadijo?
Ti ko da imaš terapiju,nema psovki,a?
Kad se guza boji šiptara onda valja NATO........jeli srbadijo?
Pitanje za sve Srbe ovdje na portalu (molim vas shvatite pitanje ozbiljno): Je li vas pomalo stid da od onolilo vojnika u Srbiji bas Vulin, koji cak nije ni sluzio vojni rok, bude ministar odbrane?
Haha pitaš srbe jel ih stid 😂 pa taj narod ne zna za tu riječ, zato i misle da su najjači
Mene je stid,ali kod nekih stvari si stvarno nemoćan.Da je on jedini...