Komentari (523)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prvi direktan poziv svim Srbima da počnu da rasprodaju sve i dosele u Srbiju da popune demografske rupe i nedostatak radne snage.
Ima vas puno i u Becu. Mozda i taj dio Austrije pripojiti?! Pa da ide linija od Beca do Soluna? I jos specijalne enklave Chicago i Toronto i eto ga. Imperija da budete. Sjajno razmisljanje Vuline. Jesi to sam smislio?
Pa nek žive, vodi ih sebi kući živite sretno do kraja života!
Klempo promasio terapiju
Zato vam ove iz genocidne treba preseliti u vašu svrbiju
Tacan naslov i u potpunosti se slazem sa Vulinom. Molim te odvedi ove odavdje u Smrdiju i zivite u jednoj drzavi u miru. Hvala
Bravo, Vuline! Pa cuj, srpski svet je kao krompirova zlatica, znas. Pa taj jadni i napaceni srpski narod ne zna osim za zlocin, prevaru, pljacku, paljenje, silovanje, progon i istrebljenje. To je za ime ujedinjenje srpskog sveta, bre. A ugrozeni su... zao mi tog srpskog zivlja preko Drine
Zovni ih u srbiju ba zivite zajedo u istoj zemlji. Nemoj da ostanete i od toga sto danas imate
pa neka idu u srbiju, šta je problem?
Može, svi koji hoće “MARŠ PREKO DRINE” !
Neka pakuju kofere pa put pod noge, već imaju takvu državu, niko im ne brani.
Tako je, neka sad svi lagano se pokupe iz ostalih država i pravac Srbija. Ti im pripremi stanove i kuće i radna mjesta. A mi okolo ćemo podignuti bodljikavu žicu. I svi rahat.
Pa jes svi srbi u Srbiju kadih toliko volis . Rijesi problem ovako vulin napravi kuce svim srbima iz bosne nek ljudi imaju zivjeti i u bih i u srbiji a ne iskoristavati srbe u bosni za prosirenje teritoeije. Tebi do srba u bosni nije stalo nimalo. Ti si bolesnik istorije.
Mislim na njega i dobih prolivu. Priceless.
Tačno Je čovjek rekao! ČESTITAM NA LOGICNOJ I PAMETNOJ IZJAVI. ZNACI OVAKO, SVIMA kojim se BiH ne svidja I ne žele da žive u njoj onda blago rečeno, Mrš preko Drine u tri pič..E mate..ne
Sve Srbe u Srbiju!
I ja sam za to. Svi Srbi neka idu u Srbiju, dobro i vama dobro i drugima. Stvarno dobra ideja...