Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ne naučimo na SUŽIVOT (htjeli ili ne,osuđeni smo na to) mira neće biti,kao ni pobjednika ni poraženog...gledajući šta je ko uradio,pa onda bi se trebali svaki dan mešusobno ubijati... Srbi bi trebali vršiti osvete zbog Jasenovca,Jasterbarskog,Siska,Paga,Stare Gradiške,Kravica i drugih konc logora... Hrvati bi trebali vršiti osvete zbog Ovčare Bošnjaci bi trebali vršiti osvete zbog Srebrenice,Trnopolja,Omarske,Ključa,Sarajeva... Pitam se,dokle više?
čisto sumnjam da će branitelji dopustiti u vukovaru ćirilicu. nenormalan (prodan) mentalni sklop ljigavih političara je uzrok svemu. kao da nisu znali šta će se dogoditi. znali su al se prave blesavi-na čelu sa jednim od ministara koji nema doticaja sa stvarnošću.
Nesto ne razumijem ! Jel Komsic ili netko drugi?
Vjerojatno je htio uljepsati!