Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOSOVO REPUBLJIK
eheheeh... bas kako ovaj smrad prica ..tako je u srbiji... i gore... moraju se oprati nekako ..a kako.. vucic je ublehas opaki...
Šta hoće ovaj mali fizićar Jeremić.Rekao im je Premijer Kosova i da potpiše i da ne potpiše Srbija pravno obavezujući sporazum sa Kosovom na terenu Kosova se neće ništa promjeniti.Kosovu odgovara status qvo a Srbiji ne odgovara status qvo jer neće ući u EU .Kosovo i zapadna Makedonoja gdje žive Albanci su čvrsto vezani uz Albaniju.
vucicu je samo bitna srbijanska ekonomija i da je on na vlasti jos 20 godina jer tip voli moc i koristi putinov recept da se odrzi na vlasti gradeci zid tajkuna oko sebe koje je on licno napravio kao sto putin radi. svi rezimi na teritoriji ex-yu rade po istom receptu. diktatore samo zanima moc a da bi se odrzali u poziciji moci stvaraju tajkunsku klasu koja ce da ih stiti.
Vi ste popusili Kosovo...molite Boga da Vojvodinu ne zijanite i Šumsku/Genocidašku republiku
Ja koji je ovo bolesnik.Što bi rekli naši kad bošnjo postane srbin onda je veći srbin i od Vuka Karadžiča.
KOSOVA ILJIRIJA SERVI NA KARPATI
Sta ima raspisivati referendume o susjednim,suverenim drzavama????
@SansaTop Dovoljno. I pogrjesili su sto su se ocijepili. Sad bi presjednik srbije bio siptar. Za trideset godina bili bi vecina i u Srbiji.
Vrlo moguce jer je i srbijanski tisak Sputnjik objavio detaljno sa pocetka ovg mjeseca il zadnji tjedan 6 - og da Srbija uz pomoc Rusije priprema Krimski scenario na Kosovu
Samo u budućnosti drugacije medjunarodne situacije..... da se niko ne miješa.... Srbija će pomest Kosovo i Metohiju za 15 dana. Primjer smo vidjeli 99te, jedan korpus ih pomeo.
Snovi o Velikoj Srbiji doveli su do nikad manje Srbije..ako ovako nastave ostace samo Beograd...nije mi drago zbog toga..ali eto sta donosi uporno forsiranje pogresne politike i biranje pogresnih politicara...
Evo ja raspisujem referendum za nezavisnost Zimbabwea.
Vuk Jeremic.. Bosnjacko kopile Pozderaca
Kosovo je druga drzava kakav referendum???
Kurve o postenju, velikosrpadija o Kosovu ravnom!
Kosova Iljirija