Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ljudi Amer reko (U.S.A.) vodite da ga ne vidimo više. I tako bi.
AL ZAMISLI REZON BOSNJE,PRE DVE DECENIJE IH BILO SIROM BOSNE A SAD NA MANJE OD TRECINE...I ONI PLANIRAJU DA OVA SHATRO DRZAVA POSTOJI JOS TOLIKO,MOZDA ONA POSTOJI AL ONI SA TIH 24 POSTO NECE MAKNUTI NJIMA JE REZERAT NAPRAVLJEN..
Cuj Bosnjaka bice BiH njihova za 70 godina...hahaha niste normalni, niko od vas nece biti ziv za toliko, a pitanje je da li ce BiH ostati citava za par godina :D Velike i bitnije drzave su se raspadale a vi uvereni u neunistivnost jedne male prcvare da prostite BiH...bice citava jer tako kaze Mujo iz Olova...e jadna vam majka..hahaah
ODE KOSOVO JOŠ SAMO VOJVODINA I SANDZAK DA SE ODVOJI I OSTADE IM BEOGRADSKI PAŠALUK HAHAHAHAHAHA
za ovog cetalja iznad: odhebi sa ovog portala genocidno kopile!!!!!!
Po ovom reagovanju Bosnjaka na laznu vijest da je Vuk Jeremic podnio ostavku,vidi se koliko su oni zatucani.Komentari su im natopljeni pljuvackom svega onog sto pripada Srpstvu.I sutra ce se ti isti pitati\'\'zasto Srbi iz BiH ne zele sa nama da gradimo nasu jedinu zajednicku drzavu BiH\'\' Evo vam odgovora;-\'\'Pored ostalog i zbog ovih komentara na laznu vijest\'\'
E BAS IM JE LEGLO KO KEC NA JEDAN.
Bosnjaci Federalnoj ne vjerujte! Gdje to jos pise da je Vuk podnio ostavku?
Steta sto ode...trebao bi nam kad Sandzak proglasi nezavisnost...
U pravo vrijeme, taman da postane novi ministar vanjskih poslova BiH. Pozivam Milorada Dodika da zvanicno posalje malom Pozdercu poziv za uclanjenje u SNSD.
Nismo ni sumnjali da ste pobedili. Nego kote se i u Sandžaku bićete manjina do 2070. osim ako...
srbiji najviše odgovara da kosovare drže u getu, tj nezavisnom kosovu jer je natalitet srba negativan a natalitet kosovara u velikom plusu. sve ovo se radi da srbi ne bi bili manjina u srbiji 2050 godine, tako da je mali vuk odradio svoj posao kako mu je naloženo
Boli ga uvo preputovao cijeli svijet na račun Srbije sad će sa 30 i kusur u masonerijsku pemziju.
@abuzenze nece oni dirati bosnu sve dok sandzak i vojvodina zele da se odcjepe! bosna ima fakine iz rs koji samo reze, al ne mogu nista. svidjela mi se analiza nataliteta bosnjaka koju je neko napisao.
pa on bi mogao sada u bih; recimo u manji entitet kao savjetnik dodika ili mozda u sarajevu naci posao kod fahra u stranci sbbbbbabsbbbvbbbbbabsb!