Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic prodaje pricu za krezavce sa primanjima 300 eura koji konstantno puse pricu. Pametni Srbi su odavno preko Bregane otisli...
@Bombonica2305 A sta ti pusis pa ti je mozak izgorio
Srbija je poticala Srbe iz Hrvatske na pobunu, onda su ih prodali...
@inspekt Nista sazetije I tacnije!
Gdje je Vučić branio Srbe tamo ih više nema.
Srbe vodi terorist i zločinac. Srbi se ovakvim majmunom ponose. Srbi su zaostali narod.
Vucic hoce da organizira jos jednu traktorijadu iz Hrvatske prema Beogradu...
SONJA BISERKO osnivač i predsjednica Helšinskog odbora za ljudska prava u srbiji kaže: kompletna srpska istorija je jedna velika laž.
Jedina istina je da su se hrvatski pravoslavci pobunili zbog velikosrpskog projekta. Kraj. Ende. Finito.
@GoriKufer ...jok...trebali su reci...samo ti sine radi svoj posao....aaahihihihihihiiiiiii
Ovoga će biti još i onda će netko oko knina ubiti na nekom derneku "starog svata". To je tipični srbijanski scenarij. Zbog toga se Hrvatska treba naoružavati. Pobjedičku HRV vojsku Bogu hvala imamo.
@ivnovak ...ne moze se desiti ubistvo starog svata u hrvatskoj jer tamo nema srbske omladine niti svadbi..ali se moze desiti masakriranje nekih staraca koji su se naprimjer potpisali cirilicom ili javno kazu da su srbi...a nedo bog da navijaju za crvenu zvezdu...kada se ide u hrvatsku morate biti mudri...ja naprimjer uvjek nosim u autu hrvatsku zastavu i cim predjem granicu na vidno mjesto okacim zastavu i stavim cd tomsona...ne treba rizikovati da vam razbiju kola...to je skupo...
Ovi srbi su jedno veliko zlo i najveći mitomani na svijetu! Nije ih bez razloga mrzio hitler i rekao da su prevrtljivci,lazljivci itd.
Ovog drya treba iskasapiti! Jel zna tko kako bi mogao saznati lokaciju iz koje piše sve ove bedastoće??
@T567hbn .......da li je hrvatska ustaska zemlja?
Hahahah jesam vam govorio Hrvati da će vas radi ovog napada izjednačiti sa Agresorima na vašu državu, kako će srpski političari napraviti takve teorije zavjere i da će opravdati agresiju na HR Pogledajte on "sabira žrtve" iz prvog, drugog svjetskog rata i govori kako ste vi radi toga neuporedivo gori, što je naravno laž, praktički govori kako treba da vam se svete hah, srbi su tako predvidivi.
Srbi su se ponašali identično u prvom balkanskom ratu, drugom, prvom svjetskom, drugom svjetskom, zadnjoj agresiji uvijek im je bio cilj potčinjavanje drugih i eliminacija "turaka" i ne srba, faktički genocid, tako da genocidni narod može samo sebe prevariti, jer je samo genocidni narod toliko glup da povjeruje da oni koji su pobili svoju, srpsku djecu u Kafiću Panda, govore istinu..
Kad je palo Hrvatsko proljeće 1971.godine srbi su preko centralistićkog Beograda uzeli kompletnu vlast u Hrvatskoj do 1991.godine do raspada Judoslavije-Srboslavije.Srbi su u Hrvatskoj u tom periodu držali vojsku,policiju,sudstvo,carinu,prosvjetu.To je bio aparthejd gdje je manjina srba vladala nad većinom Hrvata u Hrvatskoj.NO PASARAN.
sta pricas bre ti covece???? kakva policija??? kakva vojska??? kakva carina????policija je bila republicka, a valjda su na vlasti u HR bili Hrvati, ili je Racan Srbin bio mozda???? a vojska??? pa vojska je bila pod kontrolom kolektivnog predsednistva....a carine? skim se to HR granicila?? s Madjarskom, pa ko je tad isao u Madjarsku u vreme gvozdene zavese....i onda vi kazete da smo mi mitomani.....svasta
Kad je palo Hrvatsko proljeće 1971.godine srbi su preko centralistićkog Beograda uzeli kompletnu vlast u Hrvatskoj do 1991.godine do raspada Judoslavije-Srboslavije.Srbi su u Hrvatskoj u tom periodu držali vojsku,policiju,sudstvo,carinu,prosvjetu.To je bio aparthejd gdje je manjina srba vladala nad većinom Hrvata u Hrvatskoj.NO PASARAN.
Srbe sljedeći 100 godina neće niko oprati za izvršeni genocid nad Bošnjacima u BiH od 1992 do 1995.god i za zvršeni genocid nad Albancima na Kosovu od 1998 do 1999.godine.
a kako su se Hrvati isprali???
Bune ti se sada gradjani Srbije bolje da se o tome bavis.
Nisu se pobunili nego htjeli prekrojiti Hrvatsku i BiH i pripojiti Srbiji a ti si bio jedan od tih prvoboraca
Po nekim procjenama pocetkom agresije na Hrvatsku raseljeno je oko pola miliona Hrvatskog zivlja a olujom oko 250.000 Srba mada nevolim brojke..svak normalan treba osuditi ovaj cin prebijanja Srba ali neki nevide dalje od svog nosa..odgovorne kazniti a nek gledaju utakmice koje hoce i nek slusaju pjesme koje hoce a kune nesto puno vole..u cemu je onda problem ja mislim da jos tinja neki nacionalni naboj na cijelom balkanu..