Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Osim razgovora sa Bevandom, Vučić bi trebalo da posjeti i Predsjedništvo BiH, Saborni hram Rođenja Presvete Bogorodice, Begovu džamiju i Baščaršiju." Kaže nije Begovu vidio od rata, a i tad jedva, ne vidi se baš sa Trebevića...
Stvari se kreću u pozitivnom smjeru što boljih odnosa i suživota, saradnje i političkih saveza na relaciji srbija BiH i mi to politički guramo, ma koliko neko želio da nas opstruiše, neće mu uspjeti!
zecicu jedini koji to opstruise (citaj iskoristava) jeste do dick.i neka ga palo ga da profitira na laznom patriotizmu,neka ga do sudnjeg dana u rs jer ce vam tako i pra pra unuce zaduzit za cjeli zivot
Ne, hvala
Da,hvala!
"Želimo da imamo dobre odnose. Ne mora to biti neka velika ljubav, nego razumijevanje i da jedni drugima ne želimo zlo. Želimo što više Sarajlija u Beogradu", rekao je Vučić. Vučić je rekao da je BiH veoma važna za Srbiju, koja sa tom zemljom ostvaruje mnogo veću trgovinsku razmjeru nego sa Velikom Britanijom. On je istakao da je BiH mnogo važniji partner od nekih zapadnih država, a, osim toga, u toj zemlji živi milion i po Srba. "Za nas je veoma važna regionalna stabilnost i želimo najbolje moguće odnose sa BiH", rekao je Vučić za Televiziju Pink. Potpisujem!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zelite
http://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
Lijepih riječi je bilo i prije, pogotovo od tadića. kada ćemo vidjeti konkretno da poštujete državu Bosnu?
Za svakog Srbina biznismena on zeli 100 Bosnjaka biznismena.
ja zelim beogradjanke :))
Imamo tu nesrecu da zivimo izmedu Srba I Hrvata koji su u historijskim ciklusima mrze, pa vole I opet mrze a sve preko nasih leda. Kada se vole onda nas dijele, kada se mrze onda nas uvlace u svoje sukobe. Mislim da bi otupljivanje neke reginalne moci Srbije I Hrvatske I otupljivanje njihovog nacionalizma bilo veliki podstrek cjelokupnom napretku regiona pa I njih samih.
Zelimo i mi vise Sarajlija u Sarajevu...
pa jedino vas Srbi i zovu...
svako ima pravo na drugu sansu... znamo sta je i ko je bio vucic, ali zasto mu ne dati priliku da se iskupi?...
Neku usput i digne 100 000 Bošnjaka iz mezara. Neke bebe i djecu kojima su prekinuli život vrate. Neka familije koje su cijele "zbrisane" vrate. Neka vrate ljude koje su 10 genocida mučki ubijani. Onda ćemo dati šansu Vučiću i njemu sličnim. Svaki put kada smo ima dali novu priliku na*** smo nema više ! !!! !!
Najbolje je kad par bolesnika sa kliksa odgovara Vucicu sa "ne, hvala" i sa "Beogradjani ne trebaju Sarajevu". Ne zna se je li gluplje sto se obracaju Vucicu kao da je poziv upucen licno njima ili sto umisljaju da oni nekome mogu da dozvole ili zabrane dolazak u Sarajevo. Ti mala, nebitna stvorenja dobijaju velicanstvenu snagu i moc, kad sjede u svojim rupama i piskaraju po forumima. Njihov bijedni, promaseni zivot tada na kratko dobije nekakav smisao. Govore odlucno, istorijsko "ne" premijeru Srbije.
ti si jedan od žešćih bolesnika ovdje
Kako se vi fino pronadjete u mom opisu. Nema potrebe da vas prozivam. Sami se javite.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koji je ovo dvolicnjak
"Vuk mijenja dlaku,al ćud nikada" Dobro zapamtite !
svi mi dobro znamo šta je ovaj izjavljivao, ovakvima ne treba ništa vjerovat
Imas vec Sarajlija po Beogradu koliko hoces, uglavnom Srba iz Sarajeva ;) Brega, Cola, Regina, Isidora Bjelica, Tadic itd.
Beograd je 1941 imao 370.000 stanovnika, a danas 1.5 miliona, tu cifra je i postignuta sa ljudima najvise porijeklom iz BiH ili CG, pa vi zamislite kakvo je danas zapravo stanje. I neki rodjeni Beogradjani su zapravo iz BiH korijenima, zajedno sa ovim novopridoslim poslije rata, broj je vec veliki.
Vucic i Dodik su dva fina gospodina...najbolji politicari u regionu