Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas vlasti radije precutkuju i zataskavaju teror migranata nad stanovnistvom.
To SDA radi....
Iskreno, niko nije pokazo vecu toleranciju za ove "migrante" od srbije, ali izgleda i njima puca film. Trebato to sve nazad
@klikoslav malo sutra. Srbija pušta migrante samo da jebe HR i pravi kampove na granici. Onda jebe i BIH i prebacuje ih u BIH preko Dode.
A gdje je nasa vojska da zastiti glavni grad BiH Sarajevo, Bihac, Veliku Kladusu....ima ih na hiljade. Neka idu dalje gdje su krenulu ili se vracaju odakle su dosli, inace ce se ubrzo promijeniti demografska slika BiH. Nasa dijeca MORAJU van BiH a ovamo trpaju njih. Pa dokle vise....
jebena ste vi nacijakada na jednog migranta saljete vojsku sta drugo ocekivati od bolesnog cetnickog uma poput vucicevog
Koji paradoks,saljes vojsku da obuzda ilegalce unutar drzave a i dalje podrzava naseljavanje istih.Necemo mi mira imati i narednih 20 god sve dok ne dodje neko nepotkupiv i radikalan pa rastjera svu bagru,domacu i stranu.
Tamo ih je stavio da budu bliže Hrvatskoj, a sada se malo otelo kontroli! Po auto cesti se ne može voziti oko hotela jer preskaču sa jedne na drugu stranu. Neka vam.
Nece bit mjesta, neće imat gdje klanjat po Sarajevu, kad dođu Pakistanci
Hoceli i bih isto uciniti,posto mi slijedimo srbiju. Kako rece dodo
Nijedna drzava nije poslala vojsku na "ove"migrante osim Grcke i Srbije.Vojsku na "goloruke "ljude.Srbija izaziva probleme svjetsk8h "razmjera" Bice svasta!
Nije "srbijanska" nego srpska.
Vidi naslova: "Vučić zbog MIGRANTA poslao vojsku"?! Jednog migranta?!
naslov je 🔝😂😂
JEL TO PROVALA ZA 3 MILJE VIZA IL JE FAKAT TAKO?
Lik je sam pustio migrante, potpisao ugovor sa EU da svi migranti koji ne mogu da pređu u EU budu deportovani u Srbiju, noću uvozi autobusima migrante, dok je bio policijski čas ne zna se ni koliko je migranata uvezao i sad kao šalje vojsku?
@sweetlemon lupetas gluposti.Imigranti koji su vec bili u Srbiji su bili po prihvatnim centrima i zna se tacan broj.
Pali🚜🚜🚜🚜 i za šid
Sad ce oni migrante do granice sa BIH i pustiti nama kao sto rade cijelo vrijeme... nadam se da ove nase budale u Vladi BIH znaju sta slijedi .. saljite vojsku i granicnu policju SVE na granice .. ovo migrosa sto ima u BIH ili pustiti neka ide dalje ili ih vratiti njihovim zemljama..
@x111taysonnnn koju vojsku.Jeste ti dobar vic.Jedino ako mislis na one kokosare i pilicare koji sebe nazivaju Oruzanim snagama BiH
A mora ih naseliti ima naredbu.
@FalconRector tacno ima naredbu nsseliti ali u EU.Poslati njima posto su oni krivci za ovaj problem.