Komentari (534)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Placipicka, pa ovakvi ljudi ne bi zaplakali za rodjenim djetetom, performans za djikane.
@KarmBosnjackuRaju, ti bi opet Bosnjacke zrve gledao, neces vise taj film gledati mamu ti jbm genocidnu. Zna ovanplacypizda sto place, i ti treba da places i da se stidis sto si srbin(tj Turska izrdkotina), prvi ste poslije Hizlera bombardovani u Europi:)), pametnom dosta, xaxaxa
@Sto.Si.Ljut.Vlaaasce Federacija 51% Vlaski rezervat 49% sumska republjik Slobodno istresi frustraciju...hebena je zavist,ona jako boli četalje....al ko zna,mozda bi i ja bio takav kao vi da zivim u šumskoj republjik ili ti ga “manjem” BiH ENTITETU’ Vase bolesne frustracije su nama smjesne,da nam kaze Svicarac,Svabo itd onda bi se mi i zapitali a ovako,kad kazu vlaska bolesna pascad presudzena za Genocid,e to je vec smjesno!!! Cuj Genocidasi imaju nekom nesto reci 🤪
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije plakao dok je sa puškom stajao iznad Sarajeva...
A po Belgiji odnosno glavnom gradu ove drzave klice Seseljevo IME, nije on sljcaj'o bio Milosevicev ministar komunikacija-svako zasto, ima svoje zato!
vrhunac ljigavštine!
Kakav ogavni skot.
Valjda se prepao ponovnog bombardovanja I napada vojske Rebublike Kosovo
Zapamti tužnu priču Džemile Delalić iz sela Dobrak, kod Srebrenice: “Sjedim ja među onim narodom u Potočarima, kad vidim, mlada ženica, stisla se, znoj joj teče, grč na licu. Priđem, pitam je šta joj je! Kaže: “Rađam!” “De sine”, velim ja njoj, “ufati se jednom rukom za me, a drugom za svoju svekrvu”… Tako i bi. Oduprije se žena na nas, muško dijete zaplaka.
Ne vjeruj vlaškim suzama!
Citiram : Nismo i nikada nećemo zaboraviti zločine koje su počinili ovoj zemlji i ovom gradu. A kome ćete se osvetiti ? NATO-u, sumnajm , sigurno kujete novi plan kako da napadnete Kosovo.
Zovu ga pickousti, sad ce ga zvati placi p i z d a
tačno nije dobar u glavu
Picko,nisi plakao kad si pucao po Ssrajevu!?
FUJJJ
OOOOO Fasisto! Prvo navucete NATO sebi za vrat, jer ste htjeli veliku srviju. Ubijate nevine civile, pljackate kuce po Bosni, Hrvatskoj, prodajte opljackane stvari po Srbiji, pa nisu Hrvatska i Bosna okruzile Beograd i pucale sa snajperima po beogradjanima 4 godine cetnicku!
Plači pi*ka! Može mu se desiti da dobije Oskara za glumatanje!
Je li zaplakao na jevrejskom groblju
Manipulator nevidjen!