Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zahvalimo se protestima u beogradu za eventualno neuvođenje copy paste mjera kod nas.
@gooUser1589221212 Mislim da bi se i kod nas desili protesti, ako bi došlo do uvođenja policijskog sata. Narodu je preko glave više političkih odluka i diktature oko korone, a zatvaranje u kuće je udar na slobodu.
Ja sam bas prizeljkivao policijski sat ne bi li i se i kod nas nešto slicno desilo. Sada, pričekati ćemo novembar/decembar (posle izbora) da stranacke glavonje isto pokusaju provesti u djelo, jer su uvidjeli da se tada najlakse krade
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto stoko sitnog zuba kako vrijedi protestovati,ali onako muski sa mudima a ne naki plenumi,pistaljke i slicno💪🏻
Ovaj čovjek ne samo da ima facu šizofrenika, nego je i njegovo ponašanje takvo!
Dobro niste rekli da su vas napali Bosanski teroristi
Koji glumac
pussy!
Hahahahah, cuj nece ga uplasiti nasilje, govno umrlo u tebi pickousti
Za jednog Srbina umrlog od Corone ima da umre stotinu Muslimana
pickousti
Neće nas uplašiti, ali nema policijskog sata.. Malo smo nedosljedni a? Us.. rao se pussylips malo 😂
Ex-YU narod nije svjestan koliko se ovo nasih politicari nas boje kad se okupimo i kazemo dosta.. svaka prica ce njima izac iz usta. U kratko. Nemaju dovoljno metaka za svakoga.
Pa zat veci extrem moze biti od tebe samo si se malo primirio al isti si ti kosto si bio i radikal govedo jedno
Bolje da su koristili olovku na izborima.Ovako im Vučić i stranka uzima 60,65 % glasova ili 188 mandata.Mozete sad kukat koilko hoćete.Glasali ste ko vas j...!
Ovo je početak tvog kraja,niko u Srbiji te ne voli,već vladaš strahom i prijetnjama.
Ovo je brutalni napad na Vucica i Demokratiju,zasto onaj SKLEMPO ne mobilizuje Vojsku?ocigldno je da su u pitanju strani placenici puput Mr Bean i Pinokija.
kod baketa bi ovo bio udar na bosnjake
Samo se udarajte